До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ансамбль "Київська Камерата" зіграє твори українських композиторів на сцені Карнеґі-Голу

З 27 квітня по 5 травня український ансамбль "Київська Камерата" зіграє серію концертів у Нью-Йорку, Гринвічі та Вашингтоні — зокрема, на сцені легендарного нью-йоркського Карнегі-Голу. Концерти відбудуться в межах туру USAforUkraine, в якому візьмуть участь зірки світової класичної музики: диригентка Кері-Лінн Вілсон, меццо-сопрано, лауреатка премії "Греммі" Джойс Дідонато та український хор "Думка". Українські солісти програми — очільниця "Київської камерати", скрипалька Богдана Півненко, піаніст Дмитро Таванець, альтистка Катерина Супрун, флейтист Дмитро Кузьмін.

"Київська Камерата"

Унікальність концертної програми в тому, що вона містить твори сучасних українських композиторів: Валентина Сильвестрова, Мирослава Скорика, Євгена Станковича, Вікторії Польової, Золтана Алмаші та інших. Більшість композицій будуть презентовані американській публіці вперше. Тур всесвітньо відома диригентка, канадійка українського походження Кері-Лінн Вілсон, яка з перших днів повномасштабного вторгнення підтримує Україну та у 2022 році створила колектив Ukrainian Freedom Orchestra, до складу якого увійшли українські музиканти, які знайшли прихисток у різних оркестрах світу.

Реклама
Джойс Дідонато

Концерт, який відбудуться в Карнегі-Голі, має благодійну мету — збір коштів на гуманітарні потреби зруйнованих та деокупованих міст України. Концерт в Карнегі-Голі відбудеться 28 квітня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.