До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Церемонію "Оскар-2021" можуть перенести через пандемію

За повідомленням Variety, Американська кіноакадемія нині розглядає можливість перенесення церемонії "Оскар" у 2021 році. Нагадаємо, що спочатку церемонію призначили на 28 лютого 2021 року.

Бред Пітт на церемонії "Оскар" у 2020 році

Перенесення церемонії пов’язане з тим, що багато фільмів перенесли дати релізів через пандемію COVID-19 і закриття кінотеатрів або й узагалі не вийшли в прокат. Коли у квітні оголосили нові реченці в правилах відбирання на "Оскар", президент Академії Девід Рубін сказав, що ще занадто рано говорити про те, як церемонія "Оскар" 2021 року може змінитися після пандемії. "Ми точно знаємо, що хочемо зберегти „Оскар", але не знаємо точно, яку форму він матиме". Нагадаємо, що тепер, за новим регламентом, кіноакадеміки зможуть відбирати фільми, які вийшли онлайн, хоча їхній прокатник спочатку планував показ у кінотеатрах. Раніше вважалося, що фільм може потрапити до короткого списку, якщо не менш як сім днів його показували в кінотеатрах Лос-Анджелеса.

Реклама

За словами президента Академії, тепер головне завдання — підтримати кіно, яке як і багато інших креативних сфер дуже постраждало через пандемію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.