До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кіра Найтлі у трейлері фільму "Міс Погана поведінка"

Акторка Кіра Найтлі любить свідомі ролі. Її нова кінострічка "Міс Погана поведінка" (Misbehaviour) вийде вже в березні 2020 року: Найтлі грає англійського історика, феміністку і активістку Саллі Александер. У 1970-ті роки Саллі разом з колегами-активістками Жіночого визвольного руху штурмувала конкурс "Міс світу" в лондонському Альберт-голі: вони скидали на сцену борошняні бомби і кидали в аудиторію феміністські брошури, аби привернути увагу до проблем жінок.

Режисер фільму – Філіппа Лоуторп, яка зняла дві серії другого сезону серіалу "Корона". Крім Кіри Найтлі, у фільмі зіграє Гугу Мбахта-Роу, англійська акторка південноафриканського походження, вона виконає роль манекенниці Дженніфер Хостеню. У 1970-х вона стала першою темношкірою дівчиною, яка виграла титул "Міс світу". "Фільм порушує теми про права жінок і расизм – складно знайти більш своєчасний кут", – каже режисерка Філіппа Лоуторп.

Реклама

Крім сильного акторського складу і важливої теми, є в фільмі ще один цікавий момент – стиль. Від психоделічних принтів до ліберальних коричневих відтінків, "Міс Погана поведінка" – це вшанування еклектичного стилю 70-х років.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.