До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 нових мінісеріалів для тривалих вихідних

Напередодні тривалого вікенду ми зібрали найкращі нові мінісеріали, які точно не дадуть занудьгувати.

"Мейр з Істтауна"

Один з найцікавіших мінісеріалів цієї весни — "Мейр з Істтауна" на HBO, з Кейт Вінслет у головній ролі (це її другий серіал HBO після "Мілдред Пірс" 2011 року). Вінслет грає детектива з маленького містечка в Пенсільванії, що розслідує злочин у своєму районі "синіх комірців". Автор серіалу — сценарист Бред Інгельсбі, який славиться своїми драматичними історіями про американський робітничий клас.

Реклама
"Мадам Сі Джей Вокер"

Реальна історія афроамериканки з бідної родини, яка побудувала бізнес-імперію і стала першою жінкою-мільйонеркою. Вся цінність цієї історії в тому, що вона реальна: мадам Сі Джей Вокер наприкінці XIX століття створила величезний бізнес із продажу косметики й увійшла в історію як видатна бізнесвумен. У головній ролі — талановита Октавія Спенсер, володарка "Оскара" й "Золотого Глобуса", яку ми пам’ятаємо за фільмами "Прислуга" й "Приховані фігури".

"В її очах"

Луїза, мати-одиначка, зав’язує роман зі своїм чарівним начальником Девідом, відомим психіатром. Потім вона стає подругою його дружини Адель. Знайомлячись із парою ближче, Луїза дізнається їхні жаливі таємниці й запитує себе: "А які в них наміри стосовно мене?". Мінісеріал "В її очах" — адаптація однойменного бестселера британської письменниці Сари Пінборо 2017 року. Спеціалізація Пінборо — це психологічні трилери й страхіття, а головна перевага "В її очах" полягає в тому, як майстерно Пінборо тасує карти, обертаючи любовну чи сімейну драму на драму кримінальну й містичну. Якщо цього не досить, то ось ще один привід подивитися серіал: у ролі Адель — талановита 29-річна Ів Г’юсон, дочка фронтмена U2 Боно.

"Дес"

Якщо ви любите детективи, трилери та історії про реальні вбивства, то "Дес" вам точно сподобається. Це британський мінісеріал про Денніса Нілсена — шотландського серійного вбивцю, від рук якого загинуло щонайменше 15 осіб, і особу деяких з них дотепер не встановлено. Злочинця заарештували 1983 року й ув’язнили, через 35 років він помер. У серіалі його зіграв Девід Тенант, неймовірно талановитий драматичний актор, якого ви знаєте за серіалами "Доктор Хто" й "Казанова", — і який дуже схожий на реального Денніса Нілсена.

"Ведмежий кут"

Детективи — один з найпопулярніших жанрів на сучасному телебаченні. Особливо добре вони вдаються скандинавським командам — ​​чого варті лише холодні й похмурі декорації Швеції або Данії, які часто стають тлом для вбивств та інших зловісних подій. Рекомендуємо новий мінісеріал "Ведмежий кут". Це екранізація бестселера Фредріка Бакмана ("Друге життя Уве") про колоритне містечко Бьорнстад і його понурих жителів. Все життя й усі пристрасті в місті зосереджені навколо хокею, але напередодні важливого матчу трапляється страшне: дочка директора місцевої хокейної команди стає жертвою зґвалтування, до того ж підозрюють у злочині найкращого хокеїста... Те, що сталося, зачепить кожного жителя Бьорнстада й розділить місто на два табори.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.