До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 красивих фільмів з весняним настроєм

Від Джулії Робертс у ролі письменниці бестселера "Їж, молись, кохай" до мудрого і трохи наївного фільму "Міст у Терабітію" з Анною-Софією Робб і Джошем Хатчерсоном. Vogue.ua зібрав красиві і добрі фільми, які наче створені для перегляду навесні.

"Їж, молись, кохай" 2010

Кадр із фільму "Їж, молись, кохай", 2010

Американська письменниця Елізабет Гілберт написала мемуари "Їж, молись, кохай", коли в її житті настав переломний момент — попри успішну кар'єру, шлюб і гарне матеріальне становище, Гілберт зрозуміла, що живе не своїм життям. Книга, за мотивами якої знято однойменний фільм, описує реальну життєву ситуацію Елізабет Гілберт, яка після складного розставання з чоловіком вирушила в цілорічну подорож по світу і знайшла себе заново. З роллю письменниці добре впоралася Джулія Робертс, крім якої, у фільмі також знялися Хав'єр Бардем, Джеймс Франко, Софі Томпсон.

Реклама

"10 причин моєї ненависті", 1999

Кадр із фільму "10 причин моєї ненависті", 1999

Якщо і є молодіжні комедії, до яких хочеться повертатися, то "10 причин моєї ненависті" — одна із них. Сестри Б’янка і Кетрін рідко знаходять спільну мову, але щоб піти на побачення, Б’янка має знайти пару для Кетрін. "Якщо на побачення піде Кет, тоді і Б’янці можна", — таку умову поставив батько дівчаток. Так, Кетрін знайомиться з Патріком, якому заплатили за залицяння. Відносну банальність сюжету прикрашає чудовий акторський склад, в центрі якого Хіт Леджер, Джозеф Гордон-Левітт і Джулія Стайлз.

"Ніжність", 2011

Кадр із фільму "Ніжність", 2011

Французька романтична комедія, яка допоможе повірити в кохання. Одрі Тоту грає Наталі — дівчину, яка випадково зустріла кохання свого життя в паризькій кав’ярні, а потім втратила коханого в результаті аварії. Щоб пережити горе, Наталі з головою занурюється в роботу, стрімко піднімаючись кар'єрними сходами. Якось жінка знайомиться зі своїм колегою Маркусом і випадково цілує його. З цієї миті в житті Наталі і Маркуса починається новий період, який вони проживають красиво і по-французьки романтично.

"Міст у Терабітію", 2007

Кадр із фільму "Міст у Терабітію", 2007

Чудовий фільм для сімейного перегляду. Джесс — замкнутий десятирічний хлопчик, у якого немає друзів. Леслі — десятирічна дівчинка і нова сусідка Джесса, яка відкриває хлопчикові дивовижний світ фантазій. Новоспечені друзі вигадують країну Терабітію, яка знаходиться на іншому березі річки. Але якось їхнє спілкування переривається через нещасний випадок, а глядач стає свідком важливого інсайту: бути не таким як усі не страшно, а по-справжньому чудово.

"Вам лист", 1998

Кадр із фільму "Вам лист", 1998

Джо і Кетлін живуть у Нью-Йорку. Вони — друзі по листуванню в Інтернеті і бізнес-конкуренти — в реальному житті. Одного разу Джо розпізнає в Кетлін свою головну конкурентку в бізнесі і зважується змінити думку жінки про себе — як про жорстоку і гордовиту людину — у більш позитивне русло, щоб мати можливість продовжити спілкування в реальному житті. Ролі головних героїв виконали Том Хенкс і Мег Райан.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.