До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це все про неї: київська презентація нового аромату Loewe

У Києві відбулась презентація аромату Ella іспанського бренду Loewe, обличчям якого стала Еліза Ласовскі, відома ролями в серіалах "Гра престолів" і "Сомерс Таун".

Аромат Ella, Loewe

Ella – це перший жіночий аромат Loewe в сімействі Solo, де протягом 14 років представляли виключно чоловічі парфуми. Він належить до групи східних квіткових і побудований на поєднанні контрастних нот: гіркого апельсина і солодкого персика, жасмину самбак і дамаської троянди, фіалки і кедра.

Реклама
Аромат Ella, Loewe
Аромат Ella, Loewe

"Ella – це гармонія крайнощів, – розповідають в Loewe. – Натхненням під час створення аромату стала історія іспанського міста Толедо, де в світі жили люди трьох різних релігій: християни, євреї і мусульмани, – між якими завжди панував баланс".

Аромат Ella, Loewe

Ella – це історія про незалежну дівчину, яка сама знає, чого вона хоче, і піде за своїм внутрішнім голосом сміливо і без сумнівів. А розкриває настрій аромату відео, у якому все присвячене їй.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.