До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три аромати, варті уваги, якщо вам подобаєтсья Santal 33 Le Labo

Santal 33 бренду Le Labo — парфумерна легенда: інсайдери люблять жартувати, що за лаштунками Тижнів моди пахне саме ним. Розповідаємо, що потрібно знати про цей аромат, та пропонуємо розширити ольфакторні горизонти. Нижче ви знайдете три аромати, які мають шанси сподобатися, якщо ви в групі шанувальників Santal 33.

Santal 33, Le Labo

Santal 33 — один з найупізнаваніших ароматів світу: він цікаво препарує тему сандалового дерева, даючи округле солонувате відчуття. Він зроблений так майстерно, що запам'ятовується з першого вдиху. Santal 33 з його нотами деревини, шкіри, папірусу, фіалки, кардамону та амбри оповиває, як затишний кокон, при цьому не створює задушливого солодкого туману, як безліч парфумерних бестселерів. Навпаки, його можна охарактеризувати словом 'friendly' — він викликає симпатію, встановлює дружню дистанцію і в жодному разі не намагається зваблювати.

Реклама

Santal 33 був створений в 2011 — і очолює парфумерні чарти вже 13 років. За його створенням — парфумер концерну Firmenich, німець за походженням Франк Вьолькл. Парфумерним снобам буде цікаво дізнатися, що Вьолькл створив безліч ароматів для Avon. Також у нього багатий досвід співпраці з брендами, що випускають одяг: Ermenegildo Zegna, Marc Jacobs, Jason Wu, Kenneth Cole тощо.

Цікаво, що саме Вольклу Емілі Вайс довірила створення першого і поки єдиного парфуму You для власного бренду Glossier у 2017 році — і цей аромат завоював серця і гаманці мільйонів: пудрово-мускусний, з фіалковим підтоном, він створював відчуття "моя шкіра, тільки краще".

Santal 33 для Le Labo був настільки успішним, що породив цілу низку парфумерних творів, які тією чи іншою мірою ним надихаються. Важливо: це не просто копії знакового аромату, а дослідження сандалової території. Щось подібне вже траплялось не раз. Згадаємо лише історію Angel Thierry Mugler, який фактично породив окреме ольфакторне сімейство гурманних парфумів. Детальніше про це ми писали тут.

Якщо завдяки Santal 33 ви вирішили дослідити тему сандалових ароматів, вам, можливо будуть цікаві три наступні.

West Village, 13Perfumes

Український бренд 13Perfumes випускає парфумовані свічки (дуже якісні, до слова) та аромати. Засновників надихає гіпстерська естетика, американський стиль та літній настрій. West Village містить ноти сандалу, амбри, моху, ірису, кедру, кипарису та шкіри. Легкий та ненав'язливий, можна сказати, "фоновий".

Лінія для тіла Santal & Vetiver, Salt & Stone

Бренд Salt & Stone cтворений в Лос-Анджелесі колишнім професійним сноубордистом Німою Джалалі. Упаковки створюються з переробленого океанічного пластику за допомогою відновлюваної сонячної та гідроелектричної енергії. Засоби бренду мають сертифікацію Leaping Bunny. У складі засобів — антиоксиданти, морські водорості, спіруліна, — все для відновлення та захисту шкіри. Аромати оспівують природу та стихії, щоб слугувати щоденною ароматерапією. Лінійка Santal & Vetiver охоплює крем для рук, гель для душу, лосьйон для тіла, рідке мило, свічку та дезодорант. Santal & Vetiver містить ноти амбри, австралійського сандалового дерева, кедру, ветиверу та ніжну хвилю кардамону, що несеться як вітерець.

Аромат Young, Eisenberg Paris

Солонуватий, легкий, але стійкий Young вийшов у 2022 році. Резидент Монако, марка Esenberg відома своїми засобами догляду за обличчям (ми неодноразово тестували засоби бренду редакцією) та колабораціями з митцями. Лінійка простих, молодіжних ароматів Happiness, куди увійшли три парфуми (Young, Happy та Beautiful), одразу знайшла шанувальників. Youth відкривається нотами кардамону та цитрусових, продовжується фіалково-сандаловим акордом та згасає на шкірі поєднанням кедру та мускусу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.