До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий нішевий аромат Gritti #Florian: все, що треба знати про творіння італійських парфумерів

Колекція нішевих ароматів Gritti #Privé поповнюється новим скарбом — це #Florian з нотами лаоського уду, мирри та ладану.

Реклама

Просто на Гранд-каналі у Венеції, з вікнами та фасадом, що виходять на церкву Санта-Марія-делла-Салюте, стоїть палаццо Грітті. З XIV століття він належить знаному сімейству Грітті, один із членів якого, Андреа Грітті, був венеційським дожем. В ХІХ сторіччі тут облаштували розкішний готель. І це далеко не єдиний пам'ятник величі та могутності сімейства, яке веде свою історію з ХІІІ століття.

Династія Грітті — купці, дипломати, вояки — відома також як один із найважливіших імпортерів венеційських спецій усіх часів. Нащадок роду, Лука Грітті, розкриває фамільні таємниці через мистецтво парфумерії. Його аромати — декадентські, надлишкові, розкішні. Нічого стриманого або лаконічного, лише прославляння венеційського мистецтва жити та намір бути в центрі уваги.

Лука Грітті

Колекція Gritti #Privé одягнена в оксамитові коробки, прикрашені 24-каратним золотом. Сміливі, багаті та еклектичні аромати в концентрації #extrait_de_parfum уособлюють природу італійського стилю та максимальну увагу до найякісніших парфумерних інгредієнтів, характерних для нішевих ароматів.

Новий #Florian — це омаж унікальному рубіну з Бірми, що зберігається у династії Грітті протягом останніх трьох століть. Його надзвичайна чистота і насичений глибокий бордовий відтінок надихнули парфумера на вивчення Сходу з його незвичним способом життя, насиченими барвами і п'янкими ароматами.

#Florian, Gritti

У серці композиції — дорогоцінний лаоський уд, декорований пряними акцентами кардамону і драматичними нюансами таїфської троянди. Золотистий серпанок ладану, змішаний з білими перцевими нотами імбиру, надає їй глибини і дарує м'який, чуттєвий деревний шлейф. Зайвим буде нагадувати, що це позагендерний аромат, як і вся "ніша".

#Florian, Gritti

Цей аромат буде доречним у холоди — він дарує оксамитове сяйво, що немов огортає. Він неймовірно красивий у міжсезоння, коли його теплі деревні мотиви дають відчуття затишку та мерехтіння. У спеку він розкриє свої найпотаємніші грані. Одне слово, справжня парфумерна інвестиція та ольфакторна дорогоцінність.

Грітті. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ "Егзагон". Тел.: (044) 33-77-000, https://hexagone.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.