До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Два середземноморські нішеві аромати, які сподобаються кожному

Бренд, що оспівує середземноморський спосіб життя, Carner Barcelona, випустив два нові аромати, присвячені відомим курортам світу, Ібіці та Марбельї. Розповідаємо, чому варто звернути увагу на лаконічні прозорі флакони Carner Barcelona з дерев'яними кришечками, та чому з новинками варто познайомитися неодмінно.

Реклама

Carner Barcelona заснували 14 років тому Сара та Хоакім, брат і сестра з Барселони, які з народження закохані в рідне місто. Вони з родини іспанських майстрів з глибокими традиціями роботи зі шкірою, — їхні цінності вони імплементували і у власному бізнесі.

Сара та Хоакім вирішили передати сучасний і яскравий дух Середземномор'я через щирі та повні характеру парфуми. Carner Barcelona виготовляються в Барселоні з її культовою архітектурою, відомими музеями, чудовою гастрономією та захопливими пейзажами. Вони втілюють саму суть Середземномор’я ароматами, які випромінюють життєву силу, свіжість і прославляють прості життєві радощі.

Це #sustainable-бренд: усі парфуми — веганські та ніколи не тестувалися на тваринах. Інгредієнти отримують значною мірою в межах етичних програм, які підтримують місцеві громади, а замість целофанової обгортки використовують компостну плівку з відновлюваних ресурсів.

Флагманський магазин Carner Barcelona відкрився в 2020 у самому серці Ешампле, золотого кварталу Барселони. Він розмістився в історичній будівлі, яка є пам’ятником каталонської архітектури. Дизайн бутику отримав премію #ArchitectureMasterPrize.

Парфуми Carner Barcelona можна знайти на 5 континентах, у понад 65 країнах і близько 800 точках продажу у всьому світі.

Колекція #DreamCollection

Парфумерним підписом бренду є дерево, класичний середземноморський матеріал, шляхетний і теплий. Це відображено в ковпачках, зроблених з деревини.

Колекція #DreamCollection створена для того, щоб пробуджувати мрії — про сонце та пляж, музику й танці, вечірки й веселощі. Її характер визначають цитруси, фрукти, квіти і мускус. Напівпрозорий блакитний колір флаконів і кришки передає свіжість колекції та натякає на колір води біля іспанського узбережжя.

#IbizaNights, Carner Barcelona

Ібіца — яскравий райський острів, розташований у Середземному морі біля східного узбережжя Іспанії, відомий своїми пляжами, нічним життям і багатою культурною спадщиною.

Верхні ноти #IbizaNights переливаються фруктовими спокусами солодких груш, сонячних італійських мандаринів та пряного зірчастого анісу. Романтичне "серце" парфуму підкорює букетом тропічних квітів: магнолій, ілангу та жасмину самбак. Чуттєва база утворена злиттям ванілі та пачулів на підкладці з бензоїнової смоли.

#Marbella,Carner Barcelona

Марбелья — гламурне місто на південному узбережжі Іспанії, відоме своїм розкішним способом життя та приголомшливими пляжами. Теплий середземноморський клімат, мальовнича місцевість, гори Сьєрра-Бланка… Марбелья може похвалитися пристанню для яхт, розкішними готелями, вузькими вуличками, чарівними бутиками та традиційною іспанською архітектурою.

#Marbella, Carner Barcelona з першого подиху закохує запаморочливим поєднанням фруктових тонів чорної смородини і пряних аспектів рожевого перцю. Незабаром воно змінюється ароматом бархатистих троянд, півонії і п'янкого жасмину, аранжованих свіжою терпкістю запашного зеленого чаю. М'яку фруктову насолоду до фіналу композиції привносить нота стиглого персика — вона особливо виграшно відчувається на чуттєвому тлі марева мускусу та амбри.

Обидва лазурні флакони заслуговують місця на парфумерній поличці. Вони допомагатимуть мріяти про сонце і море в найтемніші часи.

Карнер Барселона. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ "Егзагон". Тел.: (044) 33-77-000, https://hexagone.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.