До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший інтернет-бутик парфумерії та косметики в Україні

Інтернет-бутик, повністю присвячений косметиці та парфумерії Dior, розпочав свою роботу в Україні.

Атмосфера вишуканості та досконалості Дому Dior: під дахом інтернет-бутика Dior зібрав легендарні колекції парфумерії, макіяжу та догляду за шкірою.

Реклама

"Всесвіт Dior постійно розвивається та змінюється, але наші клієнти першими отримують доступ до нових творінь, — кажуть у Dior. — Тут будуть представлені всі базові та лімітовані колекції засобів догляду та макіяжу, а протягом року інтернет-бутик поповниться ексклюзивними пропозиціями".

Обіцяють зразковий рівень обслуговування, швидкий доступ до будь-яких продуктів бездоганної якості. Всі замовлення будуть упаковані в славетній традиції Dior — білосніжні пакети зі знаменитим лого, шовкові стрічки, хрусткий папір з лого Дому. Питання подарунків вирішено.

В інтернет-бутику доступні розділи Dior Fragrances, де можна придбати парфумерію Дому, Dior Makeup, де можна знайти нові зіркові продукти, розроблені креативним та іміджевим директором з макіяжу Пітером Філіпсом, та Dior Skincare, де доступні засоби для догляду за шкірою, створені на основі активних інгредієнтів із Садів Dior.

Окрема гордість онлайн-бутика — La Collection Privée Christian Dior, вишукане запрошення відкрити величезну колекцію ароматів, свічок, мила, кремів для тіла.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.