До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тільки для дорослих: 4 засоби, які роблять шкіру гарнішою

Нові креми не обіцяють вічної молодості. Вони працюють над тим, щоб поліпшити стан шкіри, а це важливо в будь-якому віці.

Фото: архів Vogue

До речі, збережіть цю добірку. До 8 березня стане в нагоді.

Реклама
Сироватка Advanced Génifique, Lancôme

Мікробіом шкіри – жива екосистема з мільярдів мікроорганізмів, яка змінюється залежно від віку, способу життя та екології. Коли мікробіом збалансований, шкіра захищена і здорова. З нагоди 10-річного ювілею сироватки Advanced Génifique її збагатили комплексом з 30 мільйонів пре- і пробіотиків, які підтримують мікробіом і допомагають епідермісу відновлюватися швидше.

Сироватка Advanced Génifique, Lancôme
Відновлювальний крем Premium Line-Killer X-Treme Renovator Rich Cream, Rexaline

Марка Rexaline, яка свою концепцію продовження молодості побудувала на основі зволожувальних властивостей гіалуронової кислоти, випустила Line-Killer – крем, який обіцяє наповнювати шкіру вологою і виштовхувати зморшки зсередини. У його складі також є пептиди, освітлювальні інгредієнти і вітамінний комплекс, що підсилює захисні властивості шкіри і знижує її чутливість.

Відновлювальний крем Premium Line-Killer X-Treme Renovator Rich Cream, Rexaline
Інтенсивна сироватка, що коригує контури обличчя, Future Solution LX, Shiseido

Зміцнювальна сироватка для обличчя і шиї містить SkingenecellEnmei – власну розробку вчених Shiseido. Екстракт листя ожини відповідає за ліфтинг-ефект, екстракт чаю удзі – за антиоксидантний. Екстракт листя дикої сакури з вулканічних островів надає шкірі яскравості і свіжості, а екстракт лакриці допомагає відновити чіткий овал обличчя і захищає колагенові волокна від руйнування.

Інтенсивна сироватка, що коригує контури обличчя, Future Solution LX, Shiseido
Насичений денний крем Abeille Royale, Guerlain

Мед багатий амінокислотами, мікроелементами і фруктозою, які мають властивість відновлювати тканини. Маточне молочко – джерело вуглеводів, білків, ліпідів і вітамінів – забезпечує клітини живленням. До цих складових додали похідну вітаміну С, яка стимулює вироблення колагену і освіжає колір обличчя. Шовкова, але щільна текстура засобу особливо хороша в холоднечу.

Насичений денний крем Abeille Royale, Guerlain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.