До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Браслети для вмивання: новий аксесуар, який потрібен усім

Новий клас аксесуарів в догляді за шкірою браслети для вмивання. Розповідаємо, що це за виріб, та чому він полегшує ритуали догляду.

Фото: Getty

Звісно, важко утриматися від сарказму: "Ну ясно, яке вмивання без браслетів, як же ми жили раніше". Але колись ми жили без анестезії, відбілювання зубів, без ТікТок та applePay.

Реклама

А тепер просто згадаймо: ванна, вечірні ритуали краси, вмивання. Волосся падає на обличчя, пасма мокнуть. По передпліччям струменить вода, водоспадами ллється до ліктів. Манжети піжами мокрі, навколо раковини — калюжі води.

З одного боку, це неминучість. З іншого, це невимовно дратує.

Косметологиня Анна Кущенко говорить: "Спостерігаючи досвід моїх клієнток, я часто бачу, що вони недостатньо добре очищують шкіру, вмиваючись надто швидко. Це відбувається через банальний дискомфорт, коли засоби потрапляють на волосся і стікають по рукам разом із водою".

Саме з цією метою український бренд Mon Mou випустив браслети для вмивання. Широкі, щільні, вони ззовні виконані з махрової тканини, всередині вистлані натуральним шовком. Ці браслети можуть надійно зафіксувати рукава піжами, щоб ті не намокали під час умивання. А ще — запобігти потічкам, що струменять від зап'ястків. Просто, як все геніальне.

Щоб захистити волосся, можна використовувати шовковий обруч Mon Mou — він не залишає заломів на волоссі та не запобігає його намоканню.

Браслети для вмивання можна знайти у різних брендів. Вони відрізнятимуться матеріалом виконання та загальним задоволенням під час використання. Втім, їхня головна мета — позбавити дискомфорту при вмиванні — буде досягнута.

Браслети висихають за ніч, якщо залишити їх на краю раковини. Прати їх можна вручну або в пральній машині на делікатному режимі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.