До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гаряче-холодно: 12 найкращих термокремів для тіла з ефектом розігріву або охолодження

Засоби для тіла з термоефектом не замінять гарячі тренування, але розслаблять тіло, прискорять обмін речовин і посилять лімфодренаж.

Christine & Cory Kreiselmaier

Реклама

Серце з перцем

Український засіб на основі грязей Куяльницького лиману містить Cosphaderm VBE — замінник розігрівального капсаїцину, що рівномірно підсилює мікроциркуляцію крові та знімає біль у м’язах. Рожевий перець у складі стимулює рух лімфи, олії кунжуту й макадамії живлять, кетон малини прискорює обмін речовин, а екстракт каштана зменшує набряклість і зміцнює судини.

Зігрівальна суха олія Lipolytic, Pelovit-R

Я твоє тепло

Формула цього засобу містить екстракт червоної водорості Gelidium Cartilagineum, що знімає набряки, та сполуку метилнікотинат, яка має судинорозширювальну й розігрівальну дію та підсилює детокс-ефект. За методичного застосування крем здатен покращити тонус та еластичність шкіри.

Антицелюлітний розігрівальний крем, Guam

Гра контрастів

Цей крем діє як контрастний душ. "Гаряча" фаза активує периферійний кровообіг, "холодна" — призводить до звуження судин задля зменшення набряків. Екстракт мікроводорості Tisochrysis Lutea стимулює спалювання жиру клітинами адипоцитами, а бурої водорості фукус — пришвидшує метаболізм. Чистий кофеїн і карнітин заохочують мітохондрії використовувати запаси жиру для вироблення енергії, а екстракт кінського каштана зміцнює стінки судин і покращує відтік рідини.

Зміцнювальний крем для тіла з термоефектом Body Strategist, [ comfort zone ]

До і після

Олійку Natural Fitness іспанського велнес-бренду Alqvimia можна використовувати в залі або під час домашніх тренувань. До занять вона розігріває тіло, після — допомагає м’язам розслабитися. У складі — суміш ефірних олій розмарину, сосни, герані, чебрецю та ромашки із заспокійливим спа-ароматом.

Масажна олія Natural Fitness Body Oil, Alqvimia

Інь і ян

Ментол та екстракт ванілі викликають відчуття хвиль тепла і холоду на шкірі — під їхньою дією судини звужуються і розширюються, що стимулює мікроциркуляцію крові. Завдяки запатентованій методиці активні інгредієнти засобу легше дістаються вглиб шкіри: фосфатидилхолін розщеплює жир і полегшує його виведення, кофеїн і карнітин забезпечують ліполітичний та лімфодренажний ефект. Тетрапептид у формулі впливає на локалізовані жирові депо, а також пригнічує активність еластази — ферменту, що руйнує волокна еластину. Завдяки цьому шкіра стає помітно пружнішою й міцнішою.

Засіб для догляду за шкірою живота та стегон Abdomen and Hips Meso-Remodeling Treatment, Collistar

Піддати жару

Класика догляду з термоефектом: крем містить органічний екстракт перцю чилі та смоли стручкового перцю, олії розмарину, солодкого апельсина, ялівцю, шавлії та хмелю. Він помітно зігріває й надає пружності шкірі. Важливе застереження: формула активна, тому засіб не рекомендований тим, хто страждає від ламкості капілярів.

Розігрівальний масажний крем, Ebrand

І ще 6 засобів із термоефектом, на які варто звернути увагу

Thermo Contour Complex Samtea Body Balance, Dr.Belter
Зігрівальне масло, Much More Than...
Ліполітичний термокрем Body Concept, Bioline Jato
Термоактивний крем для тіла, Physio Natura
Термокрем з кофеїном Тhermo Вody, Verdeoasi
Розігрівальний бальзам для масажу, Elemis

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.