До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому не можна пропустити нові засоби Natura Bissé, які кидають виклик гравітації

Іспанський бренд Nature Bissé, який святкує 45-річчя, представив поповнення лінійки-бестселера #EssentialShockIntense. Розповідаємо, чому не можна це пропустити.

У Natura Bissé вийшли нові засоби в лінії #EssentialShockIntense, які кидають виклик гравітації, стимулюють вироблення колагену, долають зморшки та забезпечують ефект ліфтингу.

Реклама

Бренд Natura Bissé, що народився 1979 року в результаті відкриття омолоджувальних властивостей гідролізованого колагену й еластину, досі займає провідні позиції в їхньому застосуванні. Саме ці активні інгредієнти, такі популярні сьогодні, є основою лінії #EssentialShockIntense. Ця дебютна лінія формує ДНК бренду та входить в топ-3 бестселерів Natura Bissé, а крем #EssentialShockIntense — №1 серед усіх кремів марки.

Цього року лінія #EssentialShockIntense поповнюється ще двома засобами, які називають шоковим доглядом за шкірою. Мова про те, що засоби діють швидко, активно, дають помітний результат.

Для кого новинки

Засоби #EssentialShockIntense зміцнюють, відновлюють щільність і забезпечують ефект ліфтингу для зрілої або позбавленої життєвих сил шкіри. Особливу увагу на них варто звернути:

  • Жінкам, які зазнали гормональних коливань;
  • Молодим жінкам із передчасним старінням;
  • Жінкам зрілого віку, які шукають ефективні засоби для кращого вигляду шкіри.

Зміцнювальна сироватка #RetinolNightRenewal

Зміцнювальна сироватка #RetinolNightRenewal

Як зрозуміло з назви, нова зміцнювальна сироватка #RetinolNightRenewal містить ретинол (концентрація — 0,1%), але його дію доповнено 0,5% бакучіолом — рослинним аналогом ретинолу. Крім цих двох потужних антивікових інгредієнтів, які стимулюють вироблення колагену в шкірі, склад збагачений гліколевою кислотою, що відлущує відмерлі клітини та надає сяйва шкірі, матриксилом (суміш пептидів, що підвищує еластичність і забезпечує видимий ефект ліфтингу) та коктейлем амінокислот, які покращують пружність та еластичність.

Поради з використання сироватки

Тим, хто вперше використовує ретинол або має чутливу шкіру, варто почати вводити цей нічний відновлювальний засіб у свій звичний догляд не частіше ніж три рази на тиждень. Поступово, якщо шкіра не виявляє надмірного подразнення, кількість використань доводять до щоденного.

Не варто нехтувати зволожувальним доглядом, адже ретинол має властивість підсушувати шкіру.

Використання санскріну зранку — обов'язкове, а ось депіляцію та відлущувальні засоби краще застосовувати не раніше ніж через три дні після останнього використання сироватки.

Для досягнення приголомшливого ефекту сироватку рекомендують застосовувати в поєднанні з маскою #EssentialShockIntenseInstant-LiftMask раз на тиждень.

Наповнювальна зміцнювальна маска #EssentialShockIntenseInstant-LiftMask

Наповнювальна зміцнювальна маска #EssentialShockIntenseInstant-LiftMask

Наповнювальна зміцнювальна маска #EssentialShockIntenseInstant-LiftMask демонструє потужний ефект всього за 10 хвилин, насичуючи шкіру гіалуроновою кислотою та колагеном.

Бамубкова маска-патч просочена цілющим коктейлем, в складі якого — середньомолекулярні амінокислоти колагену та еластину морського походження, які борються з в’ялістю шкіри; високомолекулярний колаген, що зменшує появу зморщок та утворює захисну плівку на поверхні шкіри для видимого ефекту ліфтингу; п’ять різних молекулярних мас гіалуронової кислоти та ніацинамід, що вирівнює тон шкіри та відновлює її сяйво.

Поради з використання маски

Завдяки миттєвому результату маска ідеально підходить для використання перед важливими подіями. Для більш разючого ефекту варто нанести маску після сироватки. Її оклюзійний ефект допоможе інгредієнтам краще проникнути в шкіру.

#EssentialShockIntenseInstant-LiftMask

Натура Біссе Барселона. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ "Егзагон". Тел.: (044) 33-77-000, hexagone.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.