До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 нові засоби для догляду за шкірою навколо очей

Три нові засоби для догляду за шкірою навколо очей, які не можна пропустити цього сезону. Кожен з них ґрунтується на захопливих наукових відкриттях, ви точно збагатите світогляд, якщо прочитаєте цей матеріал.

Skin Caviar Eye Lift, La Prairie

Реклама

Розкішний швейцарський бренд з пропискою в Цюріху, La Prairie (у 2031 році він святкуватиме 100-річчя) оновив свою сироватку Skin Caviar Eye Lift. Зміни стосуються не лише флакону, який віддає шану науковим дослідженням та нагадує про [дуже вишукані] лабораторні пробірки. Оновлено й формулу — підґрунтям стали дослідження лігаментів шкіри в зоні навколо очей.

Лігаменти — це вертикальні зв’язки шкіри, які регулюють народження нових клітин та утворюють гнучку міцну мережу в гіподермі (глибокому шарі шкіри). Лігаменти вкрай важливі для стабільності шкіри і забезпечують її кріплення до основи, а будівельним матеріалом для їхнього відновлення є жирові клітини адипоцити. Тут можна було б наводити паралелі з пружинами матраца, які роблять його пружним та повертають у вихідне положення, втім, все набагато технологічніше і складніше.

Вчені La Prairie дійшли висновку, що ефективна комунікація між клітинами і лігаментами в гіподермі має вирішальне значення для підтримки молодості шкіри. А відновити цю комунікацію та зміцнити вертикальні опори шкіри допомагають активні інгредієнти на основі ікри. Таким чином оновлена сироватка Skin Caviar Eye Lift покликана відродити щільність шкіри та забезпечити ліфтинг, посилення пружності, розгладження зморщок, а в зоні під очима — зменшити мішки.

З незвичного та цікавого — сироватку можна застосовувати і для зони верхніх повік (у світі існують буквально одиниці засобів, дозволених для використання в цій зоні). Формула збагачена ексклюзивним клітинним комплексом — фірмовим інгредієнтом La Prairie.

Зміцнювальний крем для очей Blue Pro-Retinol, Biotherm

На vogue.ua ми не раз писали про ретинол та його потужну дію в боротьбі з ознаками віку, з пігментацією та акне. В зоні навколо очей ретинол працює потужно, але існує високий ризик пересушити шкіру. Тому, якщо є завдання обрати потужний, але щадний для періорбітальної зони засіб, варто звернути увагу на новий Biotherm Blue Pro-Retinol Eye Cream.

Що в ньому унікального? 100% веганський засіб поєднує Life Plankton з його потужною дією ревіталізанта з відновлювальним проретинолом. Проретинол — це дериватив (похідник) ретинолу, стабілізована його форма, яка працює м'якше і не так подразнює шкіру. Втім, жодних компромісів щодо ефективності боротьби зі зморшками. Вже через тиждень погляд матиме більш відпочилий вигляд, за місяць щоденного використання можна буде помітити зменшення "гусячих лапок".

Засіб має текстуру бальзаму, що тане, — це полегшує нанесення. Можна скільки завгодно іронізувати на тему "складно наносити крем під очі? — не чули", але текстура має велике значення. Шкіра під очима ніжна, тому розтягнути її занадто щільним засобом дуже просто. До того ж засіб миттєво проникає в шкіру після нанесення. Сироватка також містить кофеїн, відомий дією проти набряків. Biotherm радить поєднувати нанесення крему з ніжним масажем контуру очей.

Антивіковий крем для шкіри навколо очей Vichy Liftactiv Collagen Specialist Eye Care

Цей мініатюрний тюбик з колекції Vichy Liftactiv Collagen Specialist містить потужну суміш пептидів, проксилану та вітаміну Cg для посилення вироблення колагену в зоні навколо очей.

Все вірно, вітамін має назву Cg — можливо, він знайомий багатьом за назвою "аскорбіл глюкозид". Це дієва водорозчинна форма вітаміну С, яка помітно підвищує рівень вироблення колагену, забезпечує тканини анктиоксидантами та мінімізує видимі ознаки старіння.

Дія засобу спрямована на подолання п'яти ознак старіння в області навколо очей: гусячі лапки, зморшки під очима, набряки, темні кола, навислі повіки. Приємна текстура продукту дозволяє використовувати його під макіяж.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.