До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Блуза і штани з флористичними мотивами — найелегантніший образ цього літа

Принтовані комплекти з блузи і штанів з квітковими мотивами свіжий і веселий варіант для будь-якого випадку. Цього року варто придивитися до елегантних квітів, адже вони будуть актуальні не тільки навесні, але й неодмінно залишаться в тренді до осені. Vogue.ua зібрав 5 способів ефектно носити флористичний принт цього літа.

Loewe
Loewe

Реклама

Образ 14 з осінньо-зимової колекції іспанського бренду Loewe швидко став вірусним. Усе через елегантний тандем блузи і штанів, прикрашений малюнками редиски та картоплі. Цей принт натхнений мотивами знаменитої порцеляни Челсі XVIII століття. Хоча редька може здатися дещо дивним вибором, особливо у світі китайської порцеляни, яка здебільшого прикрашена квітами та фруктами, яскраві кольори комплекту від Loewe роблять його ідеальним варіантом на щодень та для особливих нагод.

Ключ до того, щоб бути стильною в одязі з квітковим принтом, — це вибрати правильний принт. Обирайте тонкі й делікатні візерунки для більш офіційних випадків, і залиште сміливіші принти для повсякденних заходів.

Loewe
Loewe

Додайте базові предмети. Щоб збалансувати сміливий принт квіткового ансамблю, поєднуйте його з базовими, мінімалістичними елементами. Проста біла блуза або жакет нейтрального кольору допоможуть зберегти баланс і додадуть вбранню нотку елегантності.

Крій одягу має вирішальне значення, коли йдеться про квітковий принт. Вибирайте добре структурований одяг, який правильно облягає тіло. Виглядати вишукано й елегантно допоможуть штани прямого крою та блуза, що добре до них пасує.

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Правильні прикраси можуть покращити будь-який одяг. Вибирайте мінімалістичні аксесуари, які доповнять квітковий ансамбль, не конкуруючи з ним. Маленькі сережки, ніжне кольє або простий браслет — ідеальні варіанти для завершення образу.

Щоб створити шикарний образ, виберіть взуття та сумку, які доповнять принт і стиль квіткового ансамблю. Туфлі на підборах нейтральних тонів або структурована сумка нададуть нотку витонченості флористичному вбранню.

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.