До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три нових маски для обличчя, що коштують статків, проте не дарма

Три нових найдорожчих маски для обличчя, які коштують статків, втім, виправдано. Спойлер: нова маска-пілінг Chanel — найдешевша в добірці.

Іноді висока ціна засобів краси — привід скептично підняти брови: "За що такі гроші? Ефекту ін'єкцій вони не дадуть". Так, жодна маска не діє так само, як уколи краси. Втім, задоволення від використання, можливість потішити себе текстурами та "зашитими" в засіб технологіями, втіха від споглядання дорогоцінного флакону у власній ванній — того варті. Врешті, те саме і з розкішними сумками: речі можна переносити і в шопері Reserved, але чомусь хотілося би в The Row та Prada.

Реклама

The Exceptional Overnight Chronobiology Peel, Noble Panacea

Косметичний бренд під назвою Noble Panacea — окреме явище в світі краси. Його створив тоді 77-річний лауреат Нобелівської премії з хімії 2016 року Джеймс Фрейзер Стоддарт. Презентація відбувалася у Нью-йоркському Метрополітен-музеї.

Щойно Noble Panaceа розширили колекцію засобів з догляду та випустили нову нічну маску — хронобіологічний пілінг The Exceptional Overnight Chronobiology Peel. Про те, як циркадні ритми впливають на шкіру, ми детально розповідали тут. Формула засобу обіцяє ніжно відлущувати шкіру у відповідності до її природних властивостей регенеруватися вночі.

Пілінг призначений для "шліфування" шкіри та наданні їй сяйва. Особливість маски в тому, що її потрібно наносити на ніч: технологія OSMV забезпечує мікродозоване, поступове і точно контрольоване вивільнення комплексу AHA і BHA кислот. Ця технологія дозволяє доставляти інгредієнти в оптимальній кількості, щоб не подразнювати шкіру, та підвищує ефективність формули вдесятеро. Використовувати маску пропонують раз на тиждень, але підходить вона всім типам шкіри, навіть чутливій.

Platinum Rare Haute-Rejuvenation Mask, La Prairie

Засоби розкішного швейцарського бренду La Prairie — завжди дуже дорогі. Іноді це може викликати фрустрацію, проте одне-єдине використання миттєво переконує, чому ціна така висока: текстури і аромати засобів — просто космічні.

Нова маска Platinum Rare Haute-Rejuvenation Mask обіцяє відтворити ефект найпопулярніших естетичних процедур з догляду за обличчям. В ній реалізована технологія макроінфузії, коли великі біомолекули гіалуронової кислоти та колагену доставляються безпосередньо в шкіру. Макроінфузія підсилюється фірмовими активними інгредієнтами La Prairie: мультипептидом платини та клітинним комплексом.

Platinum Rare Haute-Rejuvenation Mask, La Prairie

Platinum Rare Haute-Rejuvenation Mask — двофазна процедура, створена для застосування вночі, коли шкіра оновлюється особливо активно. Перший крок нанесення потужного концентрату (він упакований в ампули-монодози розраховані на одне використання). Другий крок активація, коли концентрат "закривається" кремом з флакону-діаманту Platinum Rare. Він "запечатує" гіалуронову кислоту, колаген і кераміди в шкірі.

Platinum Rare Haute-Rejuvenation Mask, La Prairie

Можна лягати спати з передчуттям дива: зранку шкіра буде шовковою, свіжою та чудово зволоженою. Звісно, в La Prairie радять доповнювати маскою звичайний ритуал догляду (лосьйон Platinum Rare Cellular Life-Lotion, який готує шкіру до застосування наступних засобів; крем або еліксир під очі Platinum Rare Rejuvenation для відновлення, розгладження і живлення; маска Platinum Rare Haute-Rejuvenation Mask). Бюджет острівної держави, втім, мріяти ніхто не забороняв.

Маску радять застосовувати до трьох разів на тиждень. Решту днів можна застосовувати нічний еліксир Platinum Rare Cellular Night Elixir і крем PlatinumRare Haute-Rejuvenation Cream.

Маска пілінг Gommage AHA Resurfaçant з лінійки Le Lift Pro, Chanel

Вже за п'ять днів має з'явитися в продажу нова кислотна маска-пілінг Chanel. Це вперше, коли Дім починає грати на території активних інгредієнтів, якими є АНА кислоти. Маска доповнить колекцію Le Lift Pro, де застосовується екстракт ферменту бджоли меліпони. Засоби спрямовані на роботу з трикутником молодості.

Концентрат Concentré Contours, крем Crème Volume, маска Masque Uniformité, пілінг Gommage AHA Resurfaçant з лінійки Le Lift Pro, Chanel

В цій добірці маска Chanel — найбюджетніша (але все пізнається у порівнянні). Пілінг з лимонною та гліколевою кислотами в дружній до шкіри, але ефективній концентрації 5%.

Пілінг Gommage AHA Resurfaçant з лінійки Le Lift Pro, Chanel

Пілінг йде в комплекті з пензлем — ним буде зручно нанести тонкий шар засобу, який за 5 хвилин видаляє відмерлі клітини та стимулює клітинне оновлення, що врешті надає сяйва шкірі та покращує її текстуру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.