До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тільда Свінтон і Дакота Джонсон на прем'єрі "Суспірії" в Лондоні

У Лондоні відбулась прем'єра хоррора "Суспірія", головні ролі в якому зіграли Тільда Свінтон, Дакота Джонсон і Міа Гот. Для червоної доріжки актриси обрали контрастні за настроєм образи.

Міа Гот, Тільда Свінтон і Дакота Джонсон

Так, Свінтон, яка зіграла у фільмі одразу дві ролі – мадам Бланш, керівницю балетної школи, і 82-річного психоаналітика Джозефа Клемперера, для прем'єри також вибрала підкреслено строгий образ – чорний брючний костюм і відкриті сандалі на масивній підошві. Єдиним яскравим акцентом у неї стала криваво-червона помада.

Реклама
Тільда Свінтон

Її молодші колеги по знімальному майданчику Джонсон і Гот, які зіграли учениць тієї самої балетної школи, на червоній доріжці в прямому сенсі слова сяяли в блискучих вечірніх сукнях. Перша вибрала в цей вечір вбрання авторства Алессандро Мікеле, креативного директора Gucci, а друга воліла каскад воланів від Клер Вейт Келлер з Givenchy.

Дакота Джонсон в Gucci
Міа Гот в Givenchy

"Суспірія" це нова версія знаменитого фільму жахів Даріо Ардженте 1977 року. Взявся її перезнімати один з найяскравіших режисерів нового італійського кіно Лука Гуаданьїно, якого глядачі знають за естетськими фільмами "Називай мене своїм ім'ям" і "Великий сплеск". Стрічка розповідає історію про американку Сьюзі, яка приїжджає в балетну школу в Берлін, одну з найкращих в світі, де її подруга зникає, а в самій школі відбувається щось містичне.

В українському прокаті стрічка стартує 22 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.