До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крістен Стюарт стане новим "ангелом Чарлі"

Компанія Sony Pictures Entertainment оголосила імена головних героїнь нової версії фільму "Ангели Чарлі". Ними стали Крістен Стюарт, Наомі Скотт і Елла Балінська. А взялася повторити успіх першої частини режисер Елізабет Бенкс. Прем'єра фільму відбудеться наступного року.

Крістен Стюарт, Наомі Скотт і Елла Балінська

Фільм розповість про нове покоління ангелів, які працюють на таємничу Чарлі. З перших фільмів Townsend Agency значно зросла і тепер надає послуги з охорони, безпеки та розвідки широкому колу приватних клієнтів з офісами і командами по всьому світу. Стрічка розповість про одну з цих команд. "Цей фільм вшанує спадщину Чарльза Таунсенда і його агенції через представлення нової ери сучасних Ангелів. Мені не терпиться попрацювати з Крістен, Наомі і Еллою, щоб подарувати шанувальникам нову порцію вражень", – коментує режисер.

Реклама

Наомі Скотт, відома за роллю Жасмін в мультфільмі "Алладін", вже працювала з Елізабет Бенкс 2017 року над фільмом "Могутні Рейнджери". Елла Балінська – британська актриса, раніше знімалася в детективному серіалі "Суто англійські вбивства". Найвідоміша з нових "ангелів" – Крістен Стюарт, муза Вуді Аллена і обличчя Chanel.

Нагадаємо, що серіал "Ангели Чарлі" вперше вийшов на американському телеканалі ABC 22 вересня 1976 року. Він проіснував до 24 червня 1981 року. 2000 року було знято вже однойменний фільм з Камерон Діаз, Дрю Беррімор і Люсі Лью в головних ролях, який зробив цих актрис суперзірками. Новому складу доведеться постаратися, щоб отримати таку ж народну любов.

Камерон Діаз, Люсі Лью і Дрю Беррімор

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.