До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у серпні

В Україні посилюється традиційна серпнева спека, тому можливість провести вечір під кондиціонером за переглядом класного серіалу або фільму — наш порятунок. Vogue.ua зібрав найкращі релізи Netflix, які чекають на нас у серпні.

Кадр із серіалу "Люцифер"
The Remix: Hip Hop x Fashion

Після прем'єри минулого року на кінофестивалі Tribeca документальний фільм The Remix: Hip Hop x Fashion нарешті виходить на Netflix — і це дуже важливо для тих, хто цікавиться одягом, музикою і фемінізмом. Усього за одну годину фільм розповідає про те, як піонери хіп-хопу зробили революцію у сфері вуличного одягу, і відводить знакове місце жінкам-дизайнеркам і стилісткам, яких часто ігнорують. Головною серед них є креативна партнерка MCM Міза Хілтон, яка упродовж багатьох років співпрацювала з музикантами Ліл Кім, Мері Джей Блайдж і Міссі Елліотт, поряд з піонером вуличного одягу Ейпріл Уокер, чий одяг любили як Тупак, так і сумнозвісний BIG.

Реклама
(Un)Well, з 12 серпня

Новий документальний серіал про індустрію здоров'я і краси зачіпає актуальне питання: наскільки обіцянки вічної краси, які роздає велнес-індустрія, відповідають реальному ефекту від неї?.. У шести серіях творці серіалу досліджують такі популярні велнес-явища, як апітерапія, лікування ефірними оліями, екстремальне голодування, аяхуаска і тантричний секс, і намагаються з'ясувати, чого від них більше — користі чи шкоди.

Проєкт "Сила", 14 серпня

Поки традиційна кіноіндустрія переживає не найкращі часи через пандемію, релізи блокбастерів перейшли в цифровий формат. Так, у серпні ми побачимо супергеройський бойовик "Проєкт "Сила"" із зоряним акторським складом: у головних ролях Джозеффо Гордон-Левітт і Джеймі Фокс. Синопсис фільму звучить так: у Новому Орлеані з'являються наркотики, здатні наділяти людей надздібностями на п'ять хвилин. Місцевий коп, колишній солдат і дівчинка, яка торгувала наркотиками, намагаються вистежити людей, які створили ці препарати.

"Люцифер"

Популярний серіал, знятий за мотивами серії коміксів "Люцифер" легендарного англійського письменника-фантаста Ніла Геймана (ви, напевно, чули про його книгу "Американські боги", також нещодавно екранізовану). Цього літа історія про гламурного і харизматичного Люцифера, який потрапляє в сучасний Лос-Анджелес і стає власником нічного клубу, повертається з п'ятим сезоном. У п'ятому сезоні буде цілих 16 епізодів. Тим часом творці оголосили, що в 2021 році на нас чекає останній, шостий сезон "Люцифера".

"Нація іммігрантів" (Immigration Nation)

"Націю іммігрантів" уже називають найважливішим проєктом 2020 року — і водночас найскандальнішим. New York Times нещодавно повідомила, що адміністрація Трампа намагалася заблокувати прем'єру стрічки, погрожувала судовим позовом проти їхньої продюсерської компанії і "боролася, щоб не допустити реліз серіалу до виборів 2020 року". "Нація іммігрантів" — глибоке дослідження імміграційної кризи в США, що показує проблеми під кутом у 360 градусів. Головні герої — іммігранти, які були змушені переїхати в США з різних причин. Наприклад, в одній зі сцен ми бачимо немолоду сиву жінку: вона пояснює, що разом із онучкою шукала притулку в США після того, як злочинне угруповання МС-13, що діє в країнах Латинської Америки, спробувало змусити її 12-річну онуку одружитися з одним з членів банди. Ми бачимо героїню, яка перебуває під вартою імміграційних і митних органів (ICE) упродовж 17 місяців. Ізраїльський режисер Шауль Шварц знімав фільм за сприяння Імміграційної і митної служби США, і у фільмі ті мають не дуже презентабельний вигляд, але режисер і продюсерська команда фільму відмовилися вносити зміни до фільму, і як наслідок, 3 серпня він вийде у прокат в оригінальному вигляді.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.