До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі стала блондинкою

Прямо зараз в Лос-Анджелесі тривають зйомки нового фентезі-фільму Come Away, який стане приквелом до історій про Алісу в Країні чудес і Пітера Пена. Одну з головних ролей в казці грає Анджеліна Джолі. Для нового фільму голлівудська зірка приміряла світлий парик – першими кадрами зі зйомок в своєму Instagram-акаунті поділився актор і режисер Девід Оэлоуо, колега Джолі по знімальному майданчику.

Come Away – казка про пригоди двох дітей, Аліси і Пітера. Їх старший брат гине і діти допомагають батькам подолати горе. Фільм стане своєрідним приквелом до подій, які відбуваються в двох популярних казках – "Пригоди Аліси в Країні чудес" і "Пітер Пен". Дія в Come Away відбувається до того, як Пітер вирушає в Неверленд, а Аліса потрапляє в Країну чудес. Батьків в казці грають Анджеліна Джолі і Девід Оєлоуо. На груповому селфі, яке опублікував в своєму Instagram-акаунт Девід, помітно, що Анджеліна Джолі з'явиться у фільмі в ефектному довгому "вікторіанському" платті і з високою укладкою. Режисером фільму стала Бренда Чапман, яка спеціалізується на казках і анімації – саме вона написала сценарій до популярного мультфільму "Король Лев".

Реклама

Нагадаємо, що Come Away – не єдина казка, в якій зараз знімається Анджеліна Джолі. Паралельно актриса працює над продовженням "Малефісенти" разом з Ель Фаннінг і Мішель Пфайффер. Фільм вийде в світовий прокат 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.