До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найкращих серіалів цього літа

У повітрі відчувається не тільки наближення літа, але і передчуття появи довгоочікуваних серіалів. Vogue.ua зібрав телешоу, на які варто звернути увагу: від повернення "Оповіді служниці" до нового сезону серіалу "Дивні дива".

"Велика маленька брехня"

Ще одне довгоочікуване продовження популярного серіалу, який отримав "Золотого глобуса" і заінтригував весь світ, – "Велика маленька брехня" з'явиться на екранах 9 червня. "Монтерейська п'ятірка" із зірковим складом (Ніколь Кідман, Різ Візерспун і Шейлін Вудлі) знову зіткнеться з добре знайомими проблемами, а родзинкою другого сезону стане поява зіркової акторки Меріл Стріп, яка грає матір Перрі.

Реклама

Дата виходу – 9 червня, Sky Atlantic

"Дивні дива"

Шанувальники наукової фантастики можуть радіти, адже після перерви засновники серіалу "Дивні дива" підтвердили дату прем'єри омріяного третього сезону – 4 липня. Основний акторський склад разом з Міллі Боббі Браун, Вайноною Райдер і Девідом Гарбором поповниться новими акторами, включно з Маєю Турман-Гоук. Відомо, що дія в третьому сезоні відбуватиметься влітку 1985 року.

Дата виходу – 4 липня, Netflix

"Коли вони нас бачать"

Міні-серіал режисера Ави Дюверней, оснований на реальних подіях, вийде на екрани 31 травня. Драма з 4-х серій розповідає про судову справу над підлітками: в центрі сюжету – п'ять темношкірих тинейджерів, яких помилково звинувачують у зґвалтуванні жінки в Центральному парку 1989 року. Цікаво, що дії в серіалі починаються з першого допиту підозрюваних, а закінчуються винесенням виправдувального вироку 2014 року.

Дата виходу – 31 травня, Netflix

"Добрі знамення"

З третьої спроби фантастичний роман Террі Пратчетта і Ніла Геймана нарешті вдалося екранізувати. Міні-серіал може похвалитися зірковим складом за участю Девіда Теннанта, Майкла Шина, Джека Вайтголла, Анни Максвелл Мартін, Джона Гемма і Дерека Якобі. Дата виходу серіалу запланована на 31 травня.

Дата виходу – 31 травня, Amazon Prime Video

"Чотири весілля і одні похорони"

Через 25 років після виходу романтичної драми "Чотири весілля і одні похорони", стрічка знову повертається на екрани з золотим складом на чолі з Г'ю Грантом і Енді Макдавелл. Свого часу драма побила всі рекорди у прокаті і стала найуспішнішим британським фільмом за всю історію. У сиквелі події розвиватимуться навколо дітей головних героїв, які за чверть століття встигли вирости і, звичайно ж, нових весіль.

Дата виходу – 31 липня,Hulu

"Оповідь служниці" (3 сезон)

Серіал "Оповідь служниці", знятий за мотивами однойменного роману Маргарет Етвуд, продовжує непокоїти глядача. У третьому сезоні Джун у виконанні Елізабет Мосс повертається в Гілеад, щоб очолити протестний рух. В інтерв'ю творці розповідають, що зосередилися не на зовнішніх подіях – їм дорікали за зайву кривавість другого сезону, а на внутрішніх трансформаціях героїв, які готуються до революції. Новий сезон буде довгим: нас чекає цілих 13 серій. Серіал знімали в Торонто, а також у Вашингтоні. Зважаючи на масштабні сцени, зняті біля монумента Вашингтона близько півроку тому, в третьому сезоні налаштовані серйозно служниці рушать до столиці.

Дата виходу – 5 червня, Hulu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.