До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 нові документальні серіали, які можна подивитися на Netflix у липні

Vogue.ua вибрав три нові документальні фільми, доступні на Netflix цього місяця: від стрічки "Становлення" про неймовірне життя Мішель Обами до оновленого культового серіалу дев’яностих "Нерозгадані таємниці". Нудно точно не буде!

Кадр з фільму "Становлення"
"Становлення" (Becoming)

Від дитинства, проведеного в робочих районах Чикаго, до Білого дому — неймовірне життя Мішель Обами не казка, а подорож цілеспрямованої людини з великими мріями. Режисерка стрічки Надя Галлгрен прямує за Мішель Обамою в її літературному турне у 2018 році, під час якого колишня перша леді презентує "Становлення", свою автобіографію. Стрічку зняла компанія Higher Ground Productions, яку заснували Мішель і Барак Обами після того, як покинули Білий дім. Тому доступ камери до особистого життя героїні безпрецедентний. У фільмі колишня перша леді відверто говорить про свій шлюб; про те, як вона пожертвувала своїми амбіціями заради чоловіка й навіть про їхні візити до сімейного психолога після народження дітей. Докладніше про фільм "Становлення" читайте тут.

Реклама
"Нерозгадані таємниці"

У липні на Netflix виходить нова версія культового серіалу "Нерозгадані таємниці" (Unsolved Mysteries), популярного в 1990-ті. Серіал майже 15 років виходив на каналі NBC і розповідав про складні, нерозкриті злочини — вбивства, викрадення й навіть містичні справи. Особливість шоу в тому, що злочинців допомагали ловити глядачі, які дивилися чергову серію й часто телефонували на канал з інформацією, яка пізніше виявлялася вельми корисною для поліції. Перші шість епізодів нового серіалу зняв Шон Леві, один з режисерів і продюсерів серіалу Stranger Things. Він обіцяє додати сучасних штрихів до жанру, який більше не представлений на телебаченні. Одна із серій навіть повертається до справи француза Дюпона де Лігоннеса, абсолютно невідомого в США до виходу епізоду в ефір. Всього за кілька днів після виходу серії божевільна історія Дюпона, якого підозрюють у вбивстві своєї дружини й чотирьох дітей у 2011 році у Франції, вже породила безліч спекуляцій у мережі, а глядачі намагаються допомогти поліції в пошуку.

Street Food: Latin America

На Netflix повертається популярне шоу "Вулична їжа" і цього разу сезон буде присвячений кулінарним традиціям Латинської Америки (перший сезон розповідав про азійські смаки). У меню: Бразилія, Мексика, Колумбія, Аргентина, Перу і Болівія. Street Food — це більше, ніж кулінарне шоу, по суті, це історія кулінарії, розказана через "вуличних ремісників". Ці кухарі працюють у вуличних кафе, але створюють їжу, що не поступається за якістю ресторанним стравам для гурманів. Докладніше про найкращі серіали Netflix про їжу читайте тут. Не рекомендуємо дивитися серіал на голодний шлунок!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.