До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція ароматів H&M

Шведський ритейлер запускає нову парфумерну лінію з 25 ароматів в трьох категоріях. Колекція буде доступною з 16 серпня в 47 країнах світу. Нагадаємо, що вже відома дата відкриття H&M в Україні.

Над ароматами для H&M працювала власна команда бренду спільно з парфумерами Givaudan Олів'є Пешо і Нісрін Грильє. Раніше Пешо співпрацював з Ex Nihilo і Yohji Yamamoto, а Грильє називають одним з найперспективніших новачків в індустрії. Всі аромати в колекції розділені на три лінії. У першій, The Singles, домінує ваніль, шоколад і юзу. Вона орієнтована на підліткову аудиторію. У другій, The Reveries, представлені парфуми та спреї для тіла з десятьма різними запахами, які передають настрій своїх власників "Above the Clouds" або "Freewheeling". У третій, преміальній лінії The Essences – п'ять найскладніших і незвичайних ароматів, побудованих на нотах сандалового дерева, троянди і пачулі. Вартість новинок варіюється від 5 до 25 доларів.

<b>H&M Fragrance</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.