До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Незвичайні б'юті-процедури, які практикує королівська родина

Кейт Міддлтон вибирає бджолину отруту замість ботокса, а принцеса Євгенія — мікроблейдінг брів. Які процедури регулярно проходять члени королівської родини? Розповідаємо про найнезвичайніші (і найефективніші) з них.

Догляд для обличчя з бджолиною отрутою

Кажуть, що за кілька днів до свого весілля Кейт Міддлтон зробила доглядову процедуру для обличчя на основі бджолиної отрути у популярної англійської косметологині Дебори Мітчелл. Під час процедури, яку називають "природним ботоксом", використовується свіжа бджолина отрута і пінистий очищувальний засіб, що містить ті ж токсини, що й отрута. Процедура імітує дію укусу бджоли, посилюючи кровообіг, вироблення колагену й омолоджує шкіру — те, що потрібно майбутній королеві.

Реклама
LED-терапія

Світлодіодна фототерапія використовує інфрачервоне світло для збільшення енергії в клітинах і вироблення колагену в шкірі, а синє світло вбиває будь-які мікроби й видаляє плями, спровоковані сонячним світлом. Зазвичай лікування проводиться під наглядом дерматологів, проте процедуру також можна практикувати в домашніх умовах за допомогою світлодіодних масок для обличчя. Процедура бореться з почервонінням і покращує текстуру шкіри, роблячи її гладенькою, наповненою і сяючою. LED-терапію рекомендують повторювати кожні чотири тижні, щоб шкіра звикла до втручань, а ефект був помітний і довгостроковий. Меган Маркл пройшла LED-терапію перед весіллям з принцом Гаррі. Здається, це ідеальний засіб для обличчя для майбутніх наречених.

Лазерні процедури для шкіри

За словами експерта зі шкіри доктора Росса Перрі, принцеса Євгенія, найімовірніше, інвестувала в регулярні сеанси лазерної терапії, щоб досягти ідеальної "скляної шкіри" до свого весілля. Лазерні процедури для шкіри активно впливають на зморшки, тонкі лінії й сонячні опіки, усуваючи їх без болючих операцій та ін'єкцій і забезпечуючи свіжий і підтягнутий вигляд. Поєднайте лазерні процедури з відповідальним доглядом за шкірою, і люди матимуть вас за королівських осіб.

Фейсбілдінг

Перед весіллям з принцом Гаррі Меган Маркл практикувала спеціальну техніку масажу обличчя, щоб підготувати свою шкіру до урочистої події. Косметологиня і подруга Маркл Нікола Джосс назвала цей масаж "найкращим у світі" в своєму ексблозі про красу The Tig. Меган регулярно робила масаж, щоб скульптурувати вилиці і лінію підборіддя. "Я роблю лицьові вправи у одного з моїх улюблених фахівців Ніколи Джосс, яка буквально виліплює ваше обличчя зсередини, — сказала Меган. — Присягаюся, це працює, яким би дивним не здавалося. Не дарма ж на масаж такий великий попит у розпал сезону церемоній нагородження".

Eight Hour Cream, Elizabeth Arden

Цей крем використовується як бальзам для губ і для зволоження шкіри. Засіб допомагає утримувати вологу, а формула складається з вазеліну й вітаміну Е разом з бета-гідроксикислотами. Принц Гаррі використовує крем, щоб ніжно розгладити й захистити шкіру, особливо взимку.

Олія шипшини

Кейт Міддлтон використовує олію шипшини для привабливого сяяння, позаяк олія допомагає знебарвити темні плями, зменшити набряклість і заспокоїти суху подразнену шкіру. "Кейт використовує олію шипшини щодня, — поділилося анонімне джерело з US Weekly в 2015 році. — Їй подобається, який ефект олія справляє на шкіру". Олія шипшини містить жирні кислоти, вітамін А і вітамін С, які допомагають вирівняти тон обличчя й підтримувати зволожений та сяйливий вигляд.

Мікроблейдінг брів

Мікроблейдінг — це напівперманентна процедура, внаслідок якої брови здаються густішими й об'ємнішими. Процедура полягає в косметичному татуюванні, коли тонкі брови заповнюються пігментом. Ефект зазвичай зберігається до трьох років.

Догляд за губами Fresh Sugar Advanced Therapy

Для м'яких губ герцогиня Сассекська використовує Fresh Sugar Advanced Therapy. "Я шукала всюди і перепробувала всі види бальзамів для губ, і цей найкращий. Він дарує м'які, ніжні, маслянисті губи. Я готова за нього поручитися", — каже Кейт Міддлтон. Суміш з олії ши, цукру й гіалуронової кислоти допомагає пом'якшити та зволожити губи.

Текст: Imogen Reid
За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.