До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 порад з догляду за волоссям від стиліста Меган Маркл

Зоряний перукар Джордж Нортвуд поділився порадами і хитрощами, як мати чудові локони, наче у герцогині Сассекської: від масок і додатків для волосся до правильного сушіння і регулярних стрижок.

Photo: Max Mumby / Indigo
Не перестарайтеся

"Один з моїх фірмових штрихів це незавершена хвиля, як у герцогині Сассекської і багатьох інших моїх клієнток. Завдяки цьому зачіска має шикарний і природний вигляд без зусиль, без надмірно прямого чи надмірно кучерявого волосся. Через те, що зачіска має природний вигляд, ніхто не сумнівається, що це здорове волосся. Такий підхід також дозволяє приховати деякі похибки як, до прикладу, коли волосся має злегка неслухняний вигляд і потребує стрижки.

Реклама
Додатковий обсяг, щоб створити ілюзію густого волосся

"Гарний спрей для додання обсягу чи текстури може стати чудовою основою для укладання волосся. Після нанесення засобу створіть м'які хвилі, щоб додати волоссю більше руху і сили.

Щипці замість плойки

"Плойка може спричинити накопичення статичної електрики в ослабленому волоссі і завадити його природному руху, коли щипці допомагають надати волоссю об'єму та енергії. Ідеально випрямлене волосся може мати чудовий "млявий" вигляд".

Photo: Chris Jackson
Регулярно ходіть на стрижку (коли це безпечно)

"Регулярна, якісна стрижка покращує здоров'я волосся, робить його текстурнішим і рухливішим. Якщо ви регулярно підстригаєтеся, ваше волосся завжди матиме свіжий, доглянутіший і привабливіший вигляд".

Робіть відновлювальні маски для волосся

"Регулярна відновлювальна процедура підживить будь-яке сухе, пухнасте зимове волосся. Гарна маска, на кшталт Redken All Soft Deep Conditioning Mega Mask, яка використовується раз на тиждень, забезпечить інтенсивне кондиціонування вашого волосся. Така процедура оживляє будь-які сухі і ламкі текстури, а також посилює блиск, завдяки чому волосся буде сильним і здоровим".

Не сушіть феном, якщо це можливо

"Після першого нокдауну я помітив значне поліпшення стану волосся у багатьох моїх клієнтів. Частково це було пов'язано з відсутністю штучного тепла і плойок, адже люди перестали робити теплову укладку і сушити волосся феном настільки часто, як робили це раніше. Природне висушування волосся на повітрі дуже корисне. Волосся стає здоровішим і сильнішим, а також менш сухим і пухнастим".

Photo: Samir Hussein
Харчові добавки в раціоні

"Я вірю харчовим добавкам для підтримання зростння волосся. Я б порекомендував The Beauty Chef Collagen Inner Beauty Boost. Це питний біоферментований пробіотик. Комбінація пробіотиків, екстракту виноградних кісточок, цинку, вітаміну С і суміші сильнодіючих ягід зміцнює ваше волосся і нігті, так що це чудовий універсальний продукт".

Збирайте волосся

"Один з моїх улюблених образів це неохайний пучок. Він підходить для безлічі різних ситуацій і може бути закріплений як зверху, так і знизу. Це прекрасний спосіб, яким ви можете скористатися вдома. "Денне" волосся завжди буде для пучка найкращим, тому ретельно вимийте волосся за ніч до того, як плануєте робити укладку. Волосся, оброблене гарячим повітрям зранку, стане гарною основою для роботи.

На сухе волосся нанесіть спрей і розчешіть його, щоб створити хвилі (особливо обабіч обличчя). Потім зробіть начісування на маківці, щоб додати зачісці висоти. Руками зберіть волосся у хвіст і закрутіть його. Закріпіть пучок шпильками між головою і основою пучка. На завершення дістаньте кілька пасем навколо обличчя, щоб створити м'який, улесливий, розпатланий вигляд".

Текст: Tish Weinstock

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.