До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які годинники носять мільярдери

Минулого тижня в ідилічному Айдахо відновився захід Sun Valley. "Літній табір мільярдерів", як його називають, збирає титанів індустрії, які в межах заходу укладають угоди й вирішують нагальні проблеми нашого часу, до прикладу: як обіграти Джеффа Безоса в "космічній гонці"? І, попри неймовірні статки присутніх, їхній зовнішній вигляд міг би бути й кращим: ці (переважно) чоловіки зазвичай піддаються своїм гіршим інстинктам у виборі повсякденного одягу. Проте, на щастя, футболки, худі, шорти і кросівки часто поєднуються з непристойно дорогими годинниками.

Тиха елегантність
Чак Роббинс (слева) в Patek Philippe CalatravaЧак Роббінс (зліва) у своєму Patek Philippe Calatrava

Годинники, які красувалися на зап’ястях у літньому таборі мільярдерів, відповідають тенденціям колекціонерів. Яскравий приклад: Чак Роббінс, генеральний директор Cisco, з'явився в Patek Philippe Calatrava — одному з найкращих і найелегантніших годинників у світі. Цей простий, ошатний і непомітний годинник — зразок тихої розкоші, який добре поєднується з кашеміровими костюмами Loro Piana або Brunello Cucinelli — і теоретично ідеальними годинниками для бізнесменів і багатих хлопців. Тільки Glashütte Senator Observer генерального директора Netflix Теда Сарандоса могли зрівнятися з парою Роббінса з погляду елегантності.

Реклама
Просто й зі смаком
Адриен Нуссенбаум знает дресс-код мероприятия: простая футболка и часы за 21 000 долларовАдрієн Нуссенбаум знає дрес-код заходу: проста футболка і годинник за 21 000 доларів

Крім Calatrava Роббінса, в Сан-Валлі були помічені ще кілька Patek Philippe. Джеффрі Катценберг, колишній голова Disney і майбутній король Quibi, а також співзасновник Mirakl Адрієн Нуссенбаум були помічені у найповсякденніших годинниках з каталогу Patek Philippe — Aquanaut. Ця модель була випущена у 1997 році, щоб привернути увагу покупця, який хотів носити розкішний годинник з розкішними спортивними костюмами. І, як не парадоксально, саме цей годинник мав найдоречніший вигляд в атмосфері повсякденності під час зібрання мільярдерів в Сан-Валлі.

Patek Philippe AquanautPatek Philippe Aquanaut
Джеффри Катценберг в Patek Philippe AquanautДжефрі Катценберг в Patek Philippe Aquanaut

Майкл Факс, генеральний директор Comfort Revolution, з'явився в швейцарському годиннику Audemars Piguet Royal Oak. Страховий магнат Еван Грінберг носив новенький Rolex Explorer II. Зандер Лур'є, генеральний директор компанії Momentive (раніше відомої як SurveyMonkey), вибрав всуціль чорний годинник IWC Pilot's Watch.

Эван Гринберг в Rolex Explorer IIЕван Грінберг в Rolex Explorer II
Rolex Explorer IIRolex Explorer II
Істинна сила

У Sun Valley було багато хороших годинників, але найвищим символом годинникового статусу конференції було щось неймовірно доступне — відсутність будь-якого годинника. Найвражаючим у світлині Білла Гейтса і Евана Грінберга, які пробираються через галявину, є те, що, поки Грінберг хизується в годиннику Rolex, Гейтс задовольняється своїм фаворитом Casio. Тим часом генеральний директор Apple Тім Кук надяг Apple Watch, як і генеральний директор Twilio Джефф Лоусон та колишній заступник директора ЦРУ з операцій Роберт Ріше. Марк Цукерберг узагалі не носив годинника!

Тим Кук в Apple WatchТім Кук в Apple Watch

Кук, Цук і Гейтс продовжують стверджувати, що великі бізнесмени не потребують дорогих годинників для підтвердження свого статусу. Ну і вам не потрібно перевіряти їхні зап'ястя, щоб дізнатися, яке місце ці хлопці посідають у списку Forbes. Схоже, відмова від дорогого годинника покликана сигналізувати про бережливий прагматизм наших олігархів-правителів. Таким чином, літній табір мільярдерів не так уже й відрізняється від звичайного літнього табору: круті хлопці завжди знаходять спосіб відрізнитися один від одного.

Эван Гринберг и Билл ГейтсЕван Грінберг і Білл Гейтс

За матеріалами gq.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.