До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Marine Serre — запрошений дизайнер Pitti Immagine Uomo

Марін Серр, засновниця і креативна директорка однойменного бренду, стане запрошеним дизайнером на Pitti Immagine Uomo 106, що проходитиме у Флоренції з 11 по 14 червня 2024 року. Французька дизайнерка, яка вже протягом кількох років вважається однією з найцікавіших модельєрок Тижня моди в Парижі, представить нову колекцію чоловічого одягу Marine Serre.

Марін Серр
Марін Серр

Реклама

"Шоу Marine Serre завжди створюють особливе відчуття. На своєму баченні та досвіді вона побудувала бренд, чий одяг є концентрацією гордості та дисципліни, — зазначає Франческо Такконі, координаторка спеціальних подій Pitti Immagine. — Як спортсменка, Марін розробляє одяг, що не обмежує рухів та витримує випробовування часом. Її одяг, красивий на вигляд і приємний на дотик, говорить про індивідуальність. Це результат віртуозного дизайну, в якому вона поєднує потреби сьогодення та старі тканини, експериментує з upcycling-техніками, знаходить баланс між стійкими й інноваційними волокнами. Нам здалося природним запросити Марін Серр до Флоренції, аби відсвяткувати разом її досягнення та нову чоловічу колекцію її бренду".

Marine Serre Menswear осінь-зима 2024/2025
Marine Serre Menswear осінь-зима 2024/2025

"Я дуже рада представити своє наступне шоу у Флоренції, 12 червня. Для мене та моєї команди велика честь бути запрошеними на Pitti Uomo цього сезону. Ми з нетерпінням чекаємо можливості представити сутність Marine Serre у Флоренції", — каже Серр.

Marine Serre Menswear осінь-зима 2024/2025
Marine Serre Menswear осінь-зима 2024/2025

Від самого початку визнані критиками колекції Marine Serre створили навколо себе справжній культ. У 2016 році Марін Серр започаткувала радикально незалежний бренд із гібридною сумішшю класичних французьких кутюрних форм та спортивного одягу. Бренд Marine Serre є піонером у виробництві нового одягу на основі залишків матеріалів — цю практику Серр називає Regeneration, і це стало основоположним для її етосу з моменту її дебютної колекції. Regeneration — революційний підхід до циркулярної моди в глобальній індустрії, який охоплює постачання тканин, виробництво та процес дизайну в цілому. Ці цінності поєднуються з культурними та епохальними основами й експериментами з винайдення нових культурних кодів, зокрема — нового способу життя, більш сталого та екологічного.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.