До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі чоловічі колекції сезону осінь-зима 2024/2025, які ми побачили в Парижі

Друга колекція Фаррелла Вільямса для Louis Vuitton та перше шоу Givenchy без Меттью Вільямса, ще один паризький виїзд британської дизайнерки Грейс Вельс Боннер та інтимне шоу Ріка Овенса, що проходило в його паризькому будинку — розповідаємо про найкращі колекції з чоловічого Тижня моди в Парижі сезону осінь-зима 2024/2025 у поточному звіті. Від культу маскулінності в Loewe до гедоністичного задоволення в Hermès.

Valentino

Реклама

П'єрпаоло Піччолі давно використовував колір для провокації певного настрою в своїх колекціях. У новому сезоні ним став Breezy Sky Blue. Цей відтінок слугував основою дослідження та вивчення сучасної маскулінності та кольору, з яким асоціюється "чоловічність", зокрема, тільки після народження. У колекції Valentino було багато архетипного чоловічого одягу, як-от традиційні італійські костюми, скроєні більш м'яко та прикрашені вишуканими деталями, що часто трапляються в кутюрних колекціях бренду.

Hermès

Hermès традиційно представив класичний та вишуканий чоловічий одяг для наступної зими, особливо в сегменті верхнього одягу. В новій колекції не розчарував і трикотажний одяг — деякі речі були прикрашені мальовничими принтами та представлені в багатошарових комбінаціях.

Loewe

Зображення маскулінності та чоловічого тіла, лягло в основу нової колекції Loewe. Величезні шкіряні карго-штани, кросівки та картаті сорочки, витягнуті светри та сумочки — Джонатан Андерсон працював з класичними формами та багатошаровістю. Особливої уваги в колекції вартують вишукані пальта та елегантні шкіряні тренчі.

Dior Men

Нова колекція Dior Men присвячена балету й має доволі кутюрний вигляд — одяг демонструє надзвичайні здібності майстрів ательє бренду. Колекція побудована на контрастах Dior з точки зору готового одягу та високої моди. Таким чином, в новому сезоні від бренду можна очікувати всього: від розкішних тюрбанів до широких шортів, серії кардиганів на блискавці й тунік. У новій колекції бренду відчувається легкість і плинність, яка була типовою для Dior під час перебування Іва Сен-Лорана на чолі.

Rick Owens

Рік Овенс відкрив двері до свого паризького дому, щоб провести останнє шоу чоловічого одягу під назвою "Портервілл" (посилання на каліфорнійський місто, де народився і виріс дизайнер). Овенса вибрав сувору опозицію до звичайних бетонних декорацій його шоу. Настрій колекції був про ніжність та чудернацькість: величезні волохаті форми верхнього, обгорнуті навколо тіла, які мають захищати власника цього одягу від усього світу. В той самий час звичайний одяг був виготовлений з м'якої альпаки, кашеміру та вовни мериносу.

Wales Bonner

Британська дизайнерка Грейс Вельс Боннер давно працювала з американською культуро. Вона повернулася до цієї теми й у новому сезоні, з типово поетичним шоу. Сама колекція поєднувала студентську уніформу з елегантним та вишуканим чоловічим одягом: від в'язаних светрів до намистин, перлів та аметистів, що прикрашали одяг та аксесуари.

Givenchy

Givenchy провів перше шоу з моменту відходу від справ американського дизайнера Меттью Вільямса наприкінці 2023 року. Колекція розпочалася з розгляду уніформи для "джентльменів", натхненої стилем самого Юбера де Живанші, який любив нетрадиційну формальність. Таким чином колекція вийшла доволі еклектична. Драматичні шинелі, шовкові хустки та шарфи, шари трикотажного одягу та скульптурні капелюхи, класичний верхній одяг з двобортними та вузькими силуетами.

Переглянути всі чоловічі колекції сезону осінь-зима 2024/2025.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.