До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дикий Захід: колекція Louis Vuitton осінь-зима 2024/2025

Фаррелл Вільямс влаштував ще одну приголомшливу презентацією своєї останньої колекції. Відкриваючи офіційний розклад Тижня моди в Парижі сезону осінь-зима 2024/2025, Фаррелл зібрав глядачів у фонді Louis Vuitton, щоб представити свою третю колекцію модного Дому.

Реклама

Продовжуючи тему LVERS — міст між Вірджинією та Парижем, — Фаррелл продовжує підіймати планку вище. Не можна забути його дебютне шоу, на яке прибули зірки попкультури, а згодом шоу в Гонконзі, фоном якого був масштабний горизонт і шоу дронів на завершення. Перед показом Фаррелл на своїй сторінці в Instagram тизерив колекцію різними мотивами ковбойського вестерну. Від ковбойських капелюхів із фірмовим надписом LVERS до черевиків Timbaland із монограмою Дому, Фаррелл, схоже, привносить у високу моду основні елементи американського життя та хіп-хопу. Запрошення на шоу супроводжувалося губною гармошкою — аксесуаром, який часто асоціюється з популярним образом ковбоя.

Мотиви кантрі та вестерну з’являються на подіумі, оскільки Фаррелл глибше занурюється в коріння гардеробів жителів американського заходу. Дослідження робочого одягу займає центральне місце в колекції. Завдяки майстерності та техніці вишивки колекція підкреслює ключову іконографію американського західного одягу. Фаррелл переосмислює одяг, притаманний американському вестерн-гардеробу, акцентуючи на денімі, ковдрах-пальтах та ковбойській естетиці. Стиль Louis Vuitton розвивається разом із американським вестерн-денді, показуючи ковбойські сорочки, силуети робочого одягу з бісером та орнаментом.

Відточуючи тематику американського вестерну, колекція співпрацювала з художниками з народів Дакота та Лакота над аксесуарами та навіть декораціями та саундтреком до шоу. Локальні художники також співпрацювали над дизайном сумки Speedy, сумки-мессенджера і дорожньої сумки, вишитих символічними квітами Дакоти. Залишаючись вірним американській естетиці робочого одягу, в межах колаборації з Timberland бренд представив знакові черевики, інтерпретовані через призму Louis Vuitton.

Переглянути всю колекцію Louis Vuitton Menswear осінь-зима 2024/2025.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.