До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Черевики Timberland повертаються в моду у 2024 році

Якби був зал слави взуття, жовті черевики Timberland, безумовно, були б у ньому. За 51 рік існування вони перетворилися з функціонального робочого взуття на знакову пару гіп-гоп-культури і, врешті, на улюблену пару знаменитостей. Нещодавно черевики Timberland переродилися у свідомості модної публіки завдяки Фарреллу Вільямсу, який представив їх у монограмі Louis Vuitton в різноманітних кольорових варіаціях на шоу чоловічого одягу бренду сезону осінь-зима 2024/2025.

Ріанна та A$AP Rocky
Ріанна та A$AP Rocky

Реклама

Черевики Timberland також з'явилися на шоу Wales Bonner. Дизайнерка представила власне переосмислення цього взуття і традиційно поєднала його з денімом, а також з більш класичними речами. Якщо придивитися, то можна помітити, що в колекції Louis Vuitton черевики Timberland стилізовані таким чином, що частина черевика не зашнурована — саме так це взуття носили культові артисти The Notorious B.I.G., Алія і члени Wu-Tang Clan, Ріанна та Дженніфер Лопес, яка танцювала у парі Timberland x Manolo Blahnik у музичному відео її гіта 2002 року Jenny from the Block.

Louis Vuitton Menswear осінь-зима 2024/2025
Louis Vuitton Menswear осінь-зима 2024/2025

Ці зручні, водонепроникні та міцні черевики стали своєрідним символом моди 1990-х та початку нульових, тому легко зрозуміти, чому Timberland знову повертають собі колишню славу, і чому кілька брендів, зокрема Stüssy, Off-White, A-Cold-Wall, Supreme, Louis Vuitton та Wales Bonner вирішили співпрацювати з брендом в останні роки.

Tyga
Tyga

Timberland потрапив до списку StockX Big Facts: Current Culture Index 2024 з колегами-гігантами взуття, де посів четверте місце за показниками продажів після UGG, Crocs та Birkenstock, і кожен з цих брендів вдавався до різноманітних колаборацій, щоб привернути увагу молодого покоління споживачів. Окрім того, культові черевики Timberland мають незліченну кількість відданих постійних прихильників, які носять їх, попри коливання тенденцій. Інвестуйте в Timberland, і вони служитимуть довгі роки.

Wales Bonner осінь-зима 2024/2025
Wales Bonner осінь-зима 2024/2025

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.