До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих лайвів Stephan Bodzin: згадуємо напередодні його візиту до Києва

До київського Osocor Residence їде батько світового техно Stephan Bodzin, але не один, а зі своєю коханою Luna Semara. Напередодні виступу артиста, що відбудеться 16 липня, згадуємо п’ять його найкращих лайв-виступів.

Cercle — це видовищний експеримент. Віртуози техно, гаусу та іншої електронної музики організовують прямі трансляції в найкращих куточках планети. Наприклад, Stephan Bodzin відіграв сет на висоті трьох кілометрів — на горі Piz Gloria у швейцарських Альпах.

Реклама

Гімн коханню родом з 2018 року. Виступ на фестивалі Loveland тільки ще раз віддзеркалив філософію музиканта: у звуці важливо передати те, що таїться в глибинах душі. Тут і пристрасть, і буря втіхи, і світла туга — так багато всього ще. Краще послухати.

Колись артист згадав про свою відданість камерним майданчикам. На великій сцені, мовляв, і звучання розсіюється, і настрій зберегти складніше. Берлінський Boiler Room у цьому сенсі вбив двох зайців. З одного боку, трендсетерові світового електро було цілком затишно, вважайте, наодинці зі своєю творчістю. З іншого боку, кожен фанат міг в режимі реального часу почути легенду й насолодитися музикою.

Культовий Odyssey — це коли 24 години нон-стоп Ібіца буквально наповнюється вщерть глибоким художньо-інтелектуальним техно. І хто ж найяскравіший представник саме цього напряму? Так, ви вгадали.

А це лайв у виконанні Luna Semara. Дружина Stephan Bodzin грала з верхівки брюссельської арки Cinquantenaire.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.