До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов трейлер фільму "Холодний розрахунок" — нової роботи Мартіна Скорсезе і Пола Шредера

На Венеційському кінофестивалі відбудеться прем’єра фільму "Холодний розрахунок" — нової продюсерської роботи Мартіна Скорсезе. Головну роль у фільмі зіграв Оскар Айзек, зірка саги "Зоряні війни", і Віллем Дефо. Незабаром після прем’єри стрічку покажуть в Україні — "Холодний розрахунок" вийде в український прокат 23 вересня.

Оскар Айзек грає колишнього військового слідчого, що стає картярем. Але в новому житті його переслідують "примари його колишніх рішень", каже синопсис. Режисер стрічки — Пол Шредер, який працював разом зі Скорсезе над його найвідомішими стрічками — "Таксист" і "Скажений бик".

Реклама

"Холодний розрахунок" боротиметься за головний приз Венеційського кінофестивалю — у конкурсі цього року також "Паралельні матері" Педро Альмодовара, новий фільм Паоло Соррентіно, а також дебютний фільм Меггі Джилленголл — екранізація роману Елени Ферранте "Незнайома дочка". Нагадаємо, що фестиваль розпочнеться вже 1 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.