До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джилліан Андерсон у другому сезоні серіалу "Статеве виховання"

Чудовий комедійний серіал "Статеве виховання" 2020 року повернеться із другим сезоном. Netflix поділилися першими кадрами: на них можна побачити іронічну Джилліан Андерсон у ролі сексолога Джин Мілберн, а також учнів школи Мурдейл.

Джилліан Андерсон

Нагадаємо, сексолог Джин і її юний син-підліток Отіс – головні герої "Статевого виховання". Основна дія відбувається в середній школі маленького містечка Мурдейл: Отіс з подругою організовують у школі щось на кшталт секс-клініки для підлітків, щоб допомогти однокласникам розібратися з сексуальними проблемами. Що ж чекає глядача в другому сезоні? Відомо, що в середній школі Мурдейл буде спалах хламідіозу; також новий сезон зосередиться на відносинах Отіса і Оли.

Реклама

Тим часом приятель Отіса, Ерік Еффінг, боротиметься зі своїми психологічними проблемами, а його нове особисте зацікавлення, Адам Грофф, почне нове життя у військовій школі. Також Netflix загадково зазначили, що в другому сезоні буде безліч нових студентів, які "кинуть виклик порядку денному", і що учні середньої школи Мурдейл, як і раніше, потребують статевого виховання. Другий сезон серіалу представлять вже на початку 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.