До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Людина-ракета": перший трейлер мюзиклу про Елтона Джона

Студія Paramount Pictures оголосила дату виходу біографічного фільму про Елтона Джона і опублікувала перший тизер. Байопік під назвою "Рокетмен" ("Людина-ракета") розповість всю історію музиканта, від студентських років в Королівській академії музики.

Кадр з фільму "Рокетмен"

Виробництвом картини займався сам Елтон Джон в партнерстві з режисером Декстером Флетчером. Музичні драми – спеціалізація Флетчера: він зняв "Сонце над літом" 2013 року, а в листопаді в прокаті представлять біографічну драму "Богемна рапсодія" про Фредді Мерк'юрі і групу Queen. Роль Елтона Джона в "Людині-ракеті" зіграє актор Терон Едгертон, знайомий з фільмів про секретну службу Kingsman.

Реклама
Кадр з фільму "Рокетмен"

За словами Едгертона, фільм нагадуватиме радше фантастичний мюзикл, ніж лінійний біографічний фільм. Одну з ключових ролей у фільмі зіграла матір Елтона Джона – Шейла Айлін. Прем'єра запланована на 16 травня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.