До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Іванна Сахно зіграла головну роль у фільмі "Пік страху"

Українка Іванна Сахно — голлівудська актриса, яку ми знаємо за фільмами "Тихоокеанський рубіж" і "Шпигун, який мене кинув" — зіграла головну роль у фільмі "Пік страху". Це дебютний фільм українського режисера Станіслава Капралова, створений у копродукції України, США та Іспанії. Продюсери називають картину незвичним горором, який сподобається молоді.

У центрі сюжету — молода американська пара сноубордистів, які вирушила до засніжених гір Грузії. "Здається, що на них очікує лише краса, спокій і насолода. Але тихе місце насправді розриває на частини безликий вершник зі своєю місією. І, на жаль, молода туристка не має стати на заваді. Для всіх, хто вирішив дати бій, настає пік страху..."

Іванна Сахно

"Пік страху" покажуть у Великій Британії, Австралії, Японії, Польщі, Південній Кореї. Фільм знято англійською мовою із залученням акторів з усього світу. Продюсер фільму — Сергій Лавренюк.

Іванна Сахно

Інтерв’ю з Іванною Сахно про те, як вона в 16 років переїхала з Києва до Лос-Анджелеса, і як розвивається кар’єра українки в Голлівуді, читайте за покликанням. В українському прокаті "Пік страху" з’явиться 28 січня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.