До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 елегантних образів до Дня всіх закоханих

Найромантичніший сезон у самому розпалі. Незалежно від того, чи плануєте ви зустрічати Валентинів день з коханою людиною, у компанії друзів чи насолоджуючись самотністю, слід подбати про зручний, ефектний та практичний образ, що допоможе відчувати себе впевненіше. Разом із Kameron vogue.ua зібрав 5 ошатних нарядів, які стануть у нагоді в особливі моменти життя, та гід подарунками для себе коханої.

Брючний костюм — справжня негласна класика жіночого гардеробу. За основу образу варто взяти штани прямого крою та стриману блузу з напівпрозорих матеріалів з акцентними лацканами. Доповнити вбрання радимо яскравим жакетом, що ніби нагадує, що зовсім скоро весна. Ремінь та взуття слід залишити базовими, а сумка допоможе з додатковими акцентами.

Реклама
Жакeт, окуляри, усе — Balmain; сорочка, штани, сумка, ремінь, сережки, усе — Dolce&Gabbana; лофери, Saint Laurent

Сумка — один з найважливіших елементів образу. Серед наших фаворитів — прямокутна мінісумка кольору слонової кістки Balmain, елегантний чорний клатч Saint Laurent та червона сумка з довгим ланцюжком Dolce&Gabbana.

<b>Balmain</b>

Напівпрозорі блузи захопили індустрію моди, тож саме її варто зробити головною героїнею стриманого, та втім кокетливого образу. Додайте трендову мідіспідницю з металізованим покриттям та подовжений барвистий жакет. Масивні прикраси, як-от кольє та моносережка, та двоколірні слінгбеки ефектно завершать образ.

Жакет, блуза, спідниця, окуляри, усe –— Balmain; сумка, моносережка, кольє, усе — Dolce&Gabbana; слінгбеки, Saint Laurent

Джинси – невідʼємна складова жіночого гардеробу, адже вони мають здатність адаптуватися до будь-якої нагоди. Римуйте базову пару з блузою з фантазійним принтом, сітчастими туфлями, прикрашеними кристалами, та бежевою мінісумкою — і простий та дуже стильний образ готовий.

Пальто, блуза, джинси, ремінь, усе – Balmain; сумка, сережки, усе – Dolce&Gabbana; туфлі, окуляри, усе – Saint Laurent

Хустки, протисонцеві окуляри, візитниці та ремені: різноманітні аксесуари — важливі деталі, а також найкращий вибір для подарунку. Радимо звернути увагу на бейсболку Balmain, шовкову хустку з флористичними мотивами Dolce&Gabbana та окуляри авіатори Saint Laurent.

<b>Balmain</b>

Якщо і є предмет, якому судилося стати синонімом жіночності та елегантності, то це маленька чорна сукня. Вона може стати стилістичним полотном для нашаровування улюблених прикрас та аксесуарів. Додайте довгий шкіряний тренч, високі чоботи на підборах та пограйте з ювелірними виробами — ансамблями кулонів та помітними сережками.

Тренч, сумка, підвісок, підвісок, сережки, усе — Dolce&Gabbana; сукня, чоботи, усе — Saint Laurent

Хоча тенденція barbiecore мала свій пік популярності влітку, рожеві речі міцно закріпили свої позиції в переліку головних трендів. Рекомендуємо комбінувати сукню довжини міді з приталеним жакетом пристрасного червоного кольору та нюдовими аксесуарами, як-от слінгбеками та сумкою. Чокер з квіткою стане головною прикрасою такого романтичного образу.

Жакет, Balmain; сукня, слінгбеки, сережки, чокер, усе — Dolce&Gabbana; сумка, Saint Laurent

Серед ювелірних виробів нашими улюбленцями стали брошка Saint Laurent, сережки з монограмою Balmain та срібне кольє Dolce&Gabbana. Більше ідей для подарунків шукайте на сайті kameron.ua за посиланням.

<b>Balmain</b>

Ці та інші речі, аксесуари та прикраси можна знайти на офіційному сайті kameron.ua, а також за адресою вул. Басейна, 6, ТЦ "Мандарин Плаза".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.