До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 модних образів у стилі old money

Капсульний гардероб — універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що пасує на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом з INTERTOP Vogue.ua представляє прості й універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб і надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 модних образів у стилі old money, які варто спробувати цього сезону.

Реклама

Прикмети стилю old money — класичні позачасові силуети, натуральні високоякісні тканини, нейтральні кольори, а також ігнорування кричущих логотипів і неонових відтінків. Цього сезону радимо робити ставку на комбінацію футболки а-ля поло, шовкових шортів та аксесуарів, вироблених з рафії, як-от лоферів та популярної зараз сумки зі шкіряними вставками.

Поло, шорти, усе — Armani Exchange; сумка, лофери, хустка, усе — Emporio Armani

Концепція old money базується на стриманих і елегантних речах, які ідеально вписуються в поняття капсульного гардероба. Для створення вишуканого щоденного образу вибирайте твідовий жакет з коротким рукавом, широкі штани палацо та босоніжки на стійких підборах, а завершить вбрання мінімалістична фігурна сумка.

Жакет, штани, босоніжки, сумка, усе — Emporio Armani; ремінь, Armani Exchange; серeжки, Bimba Y Lola

Одяг у стилі old money відображає захоплення, властиві соціальному класу заможних людей. До цього списку належать теніс, гольф, яхтинг, кінний спорт тощо. Тож не дивно, що передову позицію в гардеробі займають спідниці та сукні, що відсилають до tenniscore. Підтримуючи цю естетику, додайте до образу бейсболку, масивні броги та білі шкарпетки, а врівноважити спортивну складову вбрання допоможуть яскраві прикраси.

Сукня, броги, сумка, кепка, усе — Armani Exchange; шкарпетки, Tommy Hilfiger; браслет, Bimba Y Lola

Джемпер, накинутий на плечі, — не тільки гарний вибір для прохолодного літнього дня, але й бездоганний маркер цього стилю. У пару до нього радимо вибрати класичні елементи гардероба: білу сорочку, джинси прямого крою та стримані аксесуари, як-от лофери, ремінь та сумка чорного кольору.

Лонгслів, ремінь, усе — Armani Exchange; сорочка, джинси, лофери, сумка, усе — Emporio Armani; каблучка, Pandora

Легкі, майже невагомі фактури — основа цього стилю. Додати їх у свій капсульний гардероб можна за допомогою класичних лляних шортів, бавовняної блузи та подовженого жилета, а за впевнену ходу відповідатимуть босоніжки танга на пласкій підошві.

Жилет, блуза, шорти, сумка, усе — Armani Exchange; босоніжки, Emporio Armani; годинник, Guess; окуляри, Vans

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.