До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: з чим носити трикотажну сукню цієї осені

ОЛЕКСАНДРА СЕМЕНЧЕНКО

Капсульний гардероб — універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що пасує на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом із INTERTOP Vogue.ua представляє прості й універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб і надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 стильних ідей, з чим носити трикотажні сукні цієї осені.

Реклама
Куртка, черевики, сумка, усе — Emporio Armani; сукня, INTERTOP x CHER'17; панама, Marc O'Polo; окуляри, Casta

Біла трикотажна сукня — справжня must-have-позиція осінньо-зимового гардероба. Цього сезону робіть ставку на модель з розкльошеними подолом та рукавами. Найкращим її союзником стане мʼяка куртка-шерпа, високі чоботи та обʼємна замшева сумка.

Пальто, Marc O'Polo; жакет, Armani Exchange; сукня, Emporio Armani; чоботи, INTERTOP x CHER'17; сумка, Ecco; браслет, сережки, усе — Tous

З настанням холодів не варто ховати трикотажну мінісукню. Обіграти її восени допоможе структурований блейзер з ременем на талії та класичне двобортне пальто. Сумка відтінку фуксії забезпечить образу необхідний яскравий акцент.

Пальто, кепка, усе — Armani Exchange; сукня, Marc O'Polo; ботильйони, Timberland; сумка, Emporio Armani; кольє, Pandora

Мідісукню прямого крою найкраще римувати з "пухнастим" teddy-пальтом. Доповніть розслаблений образ аксесуарами, що повторюють матеріал верхнього одягу, та, звісно, культовими черевиками на масивних підборах для впевненої ходи.

Пальто, Geox; сукня, Armani Exchange; чоботи, Ecco; сумка, Calvin Klein; сережки, браслет, усе – Tous

Чорний total look може бути не менш виразним, ніж барвисті образи. За основу візьміть коротку трикотажну сукню з довгими рукавами, високі чоботи-панчохи та теплу куртку з акцентними деталями. Урізноманітнити вбрання допоможуть прикраси з різнокольоровими каменями.

Пальто, Gepur; сукня, сумка, хустка, усе – Emporio Armani; ботильйони, LeBerdes; сережки, Tous

Поєднання сірого, одного з найпопулярніших кольорів сезону осінь-зима 2023/2024, та пудрово-рожевого — негласна модна класика. Сірі трикотажну сукню та ботильйони римуйте з блідо-рожевим пальтом, а сріблясті аксесуари стануть в нагоді для елегантної розстановки акцентів.

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.