До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 стильних літніх образів від українських брендів

Капсульний гардероб — універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що пасує на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом з INTERTOP Vogue.ua представляє прості та універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб і надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 літніх образів від українських брендів, які допоможуть мати стильний вигляд щодня.

Реклама

Шовкові та атласні мідіспідниці знову на піку популярності. Цього літа римуйте їх із корсетами та топами, прикрашеними вишивкою. Додати образу ще більшої елегантності допоможуть мінімалістичні аксесуари, як-от фігурна сумка та базові босоніжки.

Корсет, Gepur; спідниця, босоніжки, сумка, усе – Braska; окуляри, Luckylook

"Піжамні" бавовняні комплекти — справжній синонім простих та розслаблених літніх образів. Ще одна перевага таких костюмів полягає в тому, що кожний їхній елемент можна носити окремо, що допоможе створити ще більше невимушених нарядів. До смугастого тандему варто додати панаму та практичні сабо.

Сорочка, штани, сабо, усе – Cher17 x INTERTOP; панама, сумка, усе – Braska; браслет, Bimba Y Lola

Ажурне мереживо якнайкраще виглядає саме на сукнях довжини міді без бретелей. Прикраса для волосся з українськими національними мотивами принесе в образ нотку витонченості та жіночності.

Сукня, Gepur; мюлі, Cher17 x INTERTOP; сумка, Braska; хустка, Nesamovyto

Денім — один з найпрактичніших матеріалів, який цього сезону знайшов своє місце не тільки на вже знайомих джинсах, але і топах, сорочках та навіть взутті. Візьміть за основу джинсовий топ з обʼємними рукавами та білі штани з вирізами, а впевнену ходу забезпечать ультрамодні балетки.

Топ, Gepur; штани, балетки, усе – Cher17 x INTERTOP; сумка, Romashka; кольє, Bimba Y Lola

Звісно, цього сезону варто додати до свого гардероба і вишиту сукню, яка стане в нагоді і для щоденних образів, і для особливих подій. Підкреслити витончену вишивку допоможуть аксесуари без додаткового декорування — стримана біла сумка та босоніжки.

Сукня, Gepur; босоніжки, сумка, усе – Braska; резинка для волосся, Obiimy

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.