До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 універсальних модних формул цього літа

Капсульний гардероб — універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що пасує на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом з INTERTOP Vogue.ua представляє прості й універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб і надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 універсальних стилістичних формул, які варто опробувати цього літа.

Реклама

Total denim + елегантні босоніжки

Канадський смокінг, або total denim look, — чудова ідея для розслаблених щоденних образів. За основу візьміть улюблену пару джинсів прямого крою та універсальний жилет. Додати вбранню елегантності допоможуть ефектні босоніжки з ремінцями.

Жилет, Armani Exchange; джинси, Marc O'Polo; босоніжки, Guess; сумка, Bimba Y Lola

Мінісукня + балетки

Спекотне літо — синонім практичних мінісуконь. Цього літа обирайте модель на тонких бретелях зі зборками, що якнайкраще римуватиметься з балетками на невеликих стійких підборах і сумкою в тон, доповненою золотими деталями.

Сукня, сумка, усе – Armani Exchange; туфлі, Respect; кольє, Pandora

Блейзер + джинси + яскраві аксесуари

Знайти застосування влітку чорному блейзеру, який здебільшого асоціюється з офісним дрескодом, — не проблема. У пару до стриманої мінімалістичної моделі додайте джинси з синього деніму та базову футболку. За настрій відповідатимуть яскраві аксесуари, як-от мінісумка та ультратрендові балетки.

Блейзер, Armani Exchange; футболка, Marc O'Polo; джинси, Emporio Armani; балетки, Camper; сумка, Bimba Y Lola

Жакет + мідісукня

Яскравий зелений — фаворит модниць цього сезону. Пропонуємо створити барвистий монолук, використовуючи трикотажну сукню довжини міді, джинсовий жакет, який захистить від вітру ввечері, панаму та фігурну сумку. За впевнену ходу відповідатимуть практичні кеди з акцентною вставкою.

Жакет, сукня, панама, усе – Marc O'Polo; кеди, Adidas; сумка, Regina Notte

Топ з вирізами + штани палацо

Світлі відтінки — класика літньої моди. Однак не варто нехтувати й чорними речами, які мають не менш ефектний вигляд. Повітропроникні тканини, як-от льон, віскоза, бавовна або шовк, а також легкі й невагомі силуети стануть найкращими компаньйонами влітку. Обирайте топ з вирізами, просторі штани палаццо та ошатні сабо.

Топ, Trendyol; штани, Marc O'Polo; сабо, Cher17 x INTERTOP; сумка, Tommy Hilfigier; окуляри, Luckylook

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.