До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 способів носити спортивні речі цієї осені

Капсульний гардероб — універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що пасує на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом з INTERTOP Vogue.ua представляє прості й універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб і надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 нетривіальних способів носити спортивні речі вже цієї осені.

Реклама

Для щоденних виходів

Бавовняна сукня-сорочка — ідеальний вибір на щодень. Її головними модними союзниками варто зробити практичні кросівки, високі шкарпетки та яскраву сумку кросбоді.

Сукня, шкарпетки, все — Vans; кросівки, New Balance; сумка, Hoff

На прогулянку з друзями

Мати стильний вигляд та не відмовлятися від комфорту до снаги спортивному комбінезону, який слід стилізувати з обʼємним бомбером, зіркою сезону осінь-зима 2023/2024, та кедами на ультрамасивній підошві.

Комбінезон, adidas; бомбер, Alpha Industries; кеди, Converse; сумка, The North Face; окуляри, Emporio Armani

Для особливої нагоди

Всупереч поширеній думці, спортивні речі також ідеально римуються і з більш ошатними позиціями. Для сміливого та стильного образу радимо взяти за основу максісукню від Puma, а також туфлі на стійких підборах. Завершити вбрання допоможе яскраве кольє, яке відсилає до спекотного літа, що тільки-но завершилося.

Сукня, Puma x Dua Lipa; сумка, Guess; туфлі, Tamaris; кепка, Marc O'Polo; кольє, Bimba Y Lola

У спортзал

У дні, коли практичність та комфорт — на першому місці, обирайте улюблені джогери, спортивний лонгслів з фігурними вирізами, містку сумку та, звісно, зручні кросівки.

Лонгслів, штани, все — adidas; кросівки, сумка, все — Skechers

Для особливої зустрічі

Початок осені — ідеальний час "догуляти" літні речі, як-от поло та мідіспідницю в спортивному стилі. Поєднуйте їх із високими білими кедами та акцентними деталями — сумкою та годинником блакитного кольору.

Поло, Marc O'Polo; спідниця, New Balance; кеди, Converse; сумка, Emporio Armani; годинник, Guess

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.