До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 стильних монохромних образів на щодень

Капсульний гардероб — універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що пасує на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом з INTERTOP Vogue.ua представляє прості та універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб і надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 ефектних монохромних образів, які допоможуть мати стильний вигляд щодня.

Реклама

Відтінок електрик — один з найактуальніших кольорів сезону. Яскравий і насичений, з його допомогою можна легко створити ефектний total look. Пропонуємо взяти за основу трендову джинсову мідіспідницю та вкорочену майку в тон, а захиститися від раптового літнього вітру допоможе худі, яке можна просто накинути на плечі.

Худі, майка, усе – Marc O'Polo x Kangol; спідниця, Marc O'Polo; сумка, Emporio Armani; босоніжки, Vagabond

Мабуть, найнеобхідніша інвестиція літнього періоду — лляний комплект, що складається з сорочки вільного крою та шортів. Такий розслаблений образ завершать мінімалістичні босоніжки на обʼємній платформі та фігурна сумка з монограмою.

Сорочка, шорти, босоніжки, усе – Marc O'Polo; сумка, Armani Exchange; браслет, Les Interchangeables

Бавовняна сукня, що є необхідним елементом жіночого літнього гардероба, цього сезону пофарбувалася в насичений помаранчевий. У пару до неї оберіть босоніжки з елегантними ремінцями, а правильно розставити акценти допоможе мінісумка відтінку сицилійського апельсину та кольє із цим фруктом.

Сукня, Marc O'Polo; босоніжки, Vagabond; сумка, Tommy Hilfigier; кольє, Famo

Романтичний та ніжний бузковий зможе ефектно доповнити гардероб, особливо якщо додати до нього дитячої наївності. Зробіть вибір у бік мідісукні на бретелях, що підкреслює лінію талії, босоніжок на стійких підборах і сумки з ланцюжком.

Сукня, Cher17 x INTERTOP; босоніжки, Clarks; сумка, Valentino; окуляри, Guess

Барвистий рожевий — справжня знахідка для поціновувачок яскравих образів. Цього літа пропонуємо загравати з його різними відтінками. Так, за основу варто взяти вкорочену футболку та штани широкого крою, а впевнену ходу забезпечать універсальні двоколірні кросівки.

Футболка, кепка, усе – Vans; штани, Marc O'Polo; кросівки, Adidas; кольє, Bimba Y Lola

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.