До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 ідей стилізації пальта цієї осені

Капсульний гардероб — універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що пасує на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом із INTERTOP Vogue.ua представляє прості й універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб і надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 модних рішень, з чим носити пальто цієї осені.

Реклама

Бежевий total look

Пальто, жилет, сорочка, штани, все — Marc O'Polo; сумка, Armani Exchange; ремінь, челсі, все — Emporio Armani

Усі відтінки бежевого — синонім осіннього сезону. Зробіть жилет, сорочку та штани стилістичним полотном, яке якнайкраще доповнить довге картате пальто. Правильно розставити акценти допоможе світло-коричневий ремінь та темно-оливкова сумка, що римується з відтінком принтованого верхнього одягу.

Червоні акценти

Пальто, Marc O'Polo; сукня, Armani Exchange; сумка, Braska; ботильйони, Camper; берет, Emporio Armani; намисто, Bimba Y Lola

Короткі пальта — головні союзники вересня. Поєднуйте таке зі стриманою сукнею та трендовими ковбойками. Вовняний берет додасть образу паризького шику, а червона сумка, яка вже стала найбажанішим аксесуаром сезону осінь-зима 2023/2024, та намисто з перлами і обʼємним серцем привнесуть у наряд барвистості.

З трикотажем

Пальто, лофери, все — Emporio Armani; сукня, Marc O'Polo; сумка, Tommy Hilfiger; сережки, Bimba Y Lola

Трикотажні мідісукні міцно асоціюються саме з осіннім періодом. Римуйте їх з обʼємним "дутим" пальтом для найкомфортнішого образу на щодень.

З мініспідницею

Пальто, Marc O'Polo; гольф, спідниця, все — Armani Exchange; сумка, Clarks; чоботи, Vagabond; окуляри, Vans

Окрім усіх відтінків бежевого та коричневого, нинішній сезон особливо відзначає сірий колір. Його головним тандемом з легкістю може стати насичений персиковий, який знайшов своє місце на довгому пальті з ременем, що підкреслює талію. Мініспідниця, прикрашена модним принтом "шахова дошка", має всі шанси стати головною зіркою образу.

Стримана елегантність

Пальто, сумка, все — Emporio Armani; светр, Marc O'Polo; штани, ремінь, броги, все — Armani Exchange; хустка, Tommy Hilfiger

Класичні штани та трикотаж — улюблена універсальна формула модниць на щодень. Радимо також додати практичні броги, сумку-мішок та, звісно, елегантне пальто.

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.