До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 стильних осінніх образів, натхнених вуличною модою

Капсульний гардероб — універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що пасує на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом із INTERTOP Vogue.ua представляє прості й універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб і надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 стильних осінніх образів, натхнених вуличним стилем.

Реклама
Бомбер, Vans; світшот, Marc O'Polo; штани, Dickies; сумка, Bimba Y Lola; кросівки, New Balance; окуляри, Guess

Штани-карго — безсумнівний лідер образів на вулицях модних столиць. Вони утримують першість уже декілька сезонів поспіль, виводячи стилізацію в дусі Y2K на перший план. Радимо додати їм у пару університетський бомбер з характерними нашивками та акцентними манжетами. Урівноважити зухвалий ансамбль допоможуть стримані аксесуари — бежева сумка та протисонцеві окуляри.

Світшот, EA7; сорочка, Vans; джинси, Wrangler; сумка, Valentino; ботильйони, Bimba Y Lola; каблучка, Tous

Ще одна безумовна зірка вуличного стилю — фланелева картата сорочка. Минула зима принесла їй нову популярність, і зіркові дівчата ще завзятіше взялися до її стилістичного обігрування. Темно-сірі джинси прямого крою та сірий світшот, повʼязаний на поясі чи накинутий на плечі, стануть найкращими союзниками розслабленого щоденного образу.

Куртка, сумка, усе – Vans; світшот, кросівки, усе – Timberland; комбінезон, Dickies; панама, Tommy Hilfigier

Цього сезону верхній одяг teddy, варто поєднувати в ненудних модних ансамблях. Наприклад, із джинсовим комбінезоном, ніби позиченим з дитячого гардероба. Завершити образ допоможуть трекінгові кросівки, що знову впевнено штурмують індустрію моди.

Куртка, The North Face; кардиган, Vans; майка, Marc O'Polo; джинси, Dickies; сумка, Bimba Y Lola; оксфорди, Geox; намисто, Famo

Затишні трикотажні кардигани — синонім капсульного осінньо-зимового гардероба. Цього року радимо робити вибір у бік барвистих моделей з психоделічними графічними принтами. Темно-сині джинси та базовий чорний топ доповнять образ, а за теплоту відповідатиме "дута" куртка в спортивному стилі, що стильно зіграє на контрасті з класичним взуттям.

Жакет, спідниця, усе – Dickies; водолазка, Marc O'Polo; сумка, Regina Note; черевики, Timberland; сережки, Pandora

Укорочені жакети та мініспідниці швидко стали фаворитами багатьох модниць у всьому світі. Цієї осені зробіть ставку на комплект відтінку camel та однотонну водолазку кольору гакі.

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.