До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сарафани сезону весна-літо 2023

Спекотне літо в розпалі, тож не дивно, що перші позиції переліку найбажаніших речей сезону посіли сарафани. Цей особливий вид суконь надзвичайно універсальний: завдяки відсутності будь-якої горловини їх можна носити як соло, так і в складних багатошарових образах — у поєднанні з футболкою чи навіть водолазкою для прохолодних літніх вечорів. Vogue.ua зібрав найкрасивіші сарафани сезону, які стануть практичною уніформою цього літа.

Valentino
Valentino

Реклама

Miu Miu
Miu Miu

У сезоні весна-літо 2023 сарафани ілюструють собою головні тенденції: моделі Miu Miu прикрашені великими обʼємними кишенями, підтримуючи тренд на карго, Stella McCartney та Louis Vuitton зробили ставку на "голі" тканини, а Valentino продовжили мікротренд на колготки в тон сукні, прикрашеної інкрустацією та драматичними квітковими аплікаціями.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Givenchy
Givenchy

Практичність та універсальність сарафанів непідвладна швидкоплинному часу та перевірена на практиці як дизайнерами, так і багатьма модницями по всьому світу. Цього літа головну ставку робіть на довжину міні та асиметрію. Найкращими союзниками для літніх образів стануть гібридні босоніжки, які вже встигли завоювати прихильність streetstyle-зірок, сумки на короткому ремінці та великі прикраси: кольє і фігурні сережки.

Coperni
Coperni

Stella McCartney
Stella McCartney

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.