До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сережки сезону весна-літо 2023

Прикраси, особливо ефектні сережки, здатні вмить урізноманітнити образ: їм до снаги додати вбранню драматичності чи навпаки — наївності та легкості. У сезоні весна-літо 2023 дизайнери представили безліч прикрас на будь-який смак: від квітів та великогабаритних перлів до ультрамодних кафів та екстрадовгих моделей. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими сережками цього сезону, які варто додати до своєї ювелірної скриньки просто зараз.

Квіти

Квіти — синонім весняно-літнього сезону. Окрім суконь, комплектів, сорочок та блуз, вони відобразилися і на прикрасах. Примітні сережки набули форм різноманітних квітів. Прикраси з кольоровими каменями варто шукати у Zimmermann, а за моделями, що відсилають до естетики DIY, радимо звернутися до Dsquared.

Реклама

Zimmermann
Zimmermann

Dsquared
Dsquared

Обʼємні

Великі сережки допоможуть швидко й легко розставити необхідні акценти. Цього літа зверніть увагу на моделі-краплі — монолітні, як у Area, чи доповнені флористичними аплікаціями, як у Carolina Herrera.

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Area
Area

Моносережка

Моносережки вже не вперше підкорюють модні подіуми. І в сезоні весна-літо 2023 вони не поступаються своїм місцем у переліку наймодніших прикрас. Обирайте statement-прикраси, доповнені сяйливими каменями.

Stella McCartney
Stella McCartney

Fendi
Fendi

Сережки-кафи

Ще одні улюбленці індустрії — кафи. Головна модна порада дизайнерів цього літа — багатошаровість, тож міксуйте улюблені прикраси, створюючи складні комбінації.

Givenchy
Givenchy

Elie Saab
Elie Saab

Екстрадовгі

Як завіряють нас дизайнери, розкішні та ефектні довгі сережки тепер можна носити не тільки у поєднанні з вечірньою сукнею. Надихайтеся показами Chanel та Louis Vuitton та комбінуйте їх з улюбленими сарафанами.

Chanel
Chanel

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Фігурні

Незвичні форми та цікаві деталі — помітний тренд поточного сезону, який торкнувся не тільки предметів одягу, але й аксесуарів. Trussardi та Ester Manas цього літа радять робити ставку на нестандартний дизайн та конструкції.

Ester Manas
Ester Manas

Trussardi
Trussardi

Великі перли

Романтичні перлини знайшли своє місце у сережках розміру XXL. Ефектні й ошатні, такі прикраси додадуть будь-якому образові необхідної вишуканості.

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.