До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші джинсові топи в колекціях весна-літо 2023

Джинсовий топ — одна з головних must-have-позицій поточного сезону. І незважаючи на розмаїття їхнього крою, посадки та кольорів, дизайнери одностайні: носити цю річ потрібно неодмінно у тандемі з джинсами з низькою посадкою, створюючи неповторний "канадський смокінг". Vogue.ua зібрав найстильніші джинсові топи сезону весна-літо 2023.

Masha Popova
Masha Popova

Реклама

Топ-бра, як у Givenchy, топ-галтер, як у Masha Popova, або бандо, як у Diesel, — варіацій на трендову тему справді багато. Та ключовим фактором залишається стилізація. Відомі бренди рекомендують носити топи з деніму з вузькими джинсами, джинсовими кюлотами чи максіспідницями. Позачасовий "канадський смокінг", або denim total look, знову актуальний як ніколи.

Blumarine
Blumarine

Diesel
Diesel

Також дизайнери роблять ставку на навмисно зістарений денім: потертості та "виварені" відтінки додають топам вінтажності, що відсилає до естетики Y2K, яка залишається популярною і цього літа. Окрім цього, бренди підкреслюють мінімалістичність щодо аксесуарів: варто вибирати денімові сумки та джинсове взуття, а прикраси слід залишити ледь помітними — наприклад, додати монолітні сережки.

Givenchy
Givenchy

Miaou
Miaou

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.