До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять "голі" речі цього сезону

На цьогорічну афтепаті Met Gala Емілі Ратаковскі та Кендалл Дженнер вдягли прозорі, ледь помітні речі. Ратаковскі зʼявилася в архівному вбранні з весняної колекції Chanel Карла Лагерфельда 1994 року, предтечі "оголених" образів, які популяризують сьогодні Nensi Dojaka та Coperni. Впевнені, що цього сезону у вуличному стилі буде більше відвертого одягу. Vogue.ua зібрав найкращі "голі" образи streetstyle-зірок.

Реклама

Модниці здебільшого вибирають напівпрозорі мідісукні з флористичними аплікаціями чи блискучим оздобленням. Аби довершити ансамбль, streetstyle-зірки додають різноманітні топи, бралети, ультракороткі шорти чи спідню білизну з високою посадкою. У хід також ідуть усілякі аксесуари: від мінісумок та обʼємних ланцюжків до обовʼязкових протисонцевих окулярів та актуальних балеток чи ковбойських черевиків.

Окрім суконь, на вулицях модних столиць також були помічені "голі" водолазки, лонгсліви та топи. В пару до них модниці додають жакети та блейзери, а також улюблений денім у різноманітних варіаціях, як-от джинси, максіспідниці чи джорти. Модні дівчата одностайні: тенденція на напівпрозорі матеріали залишиться з нами якщо не надовго, то точно на поточний весняно-літній сезон.

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.