До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колготки в тон одягу — найсуперечливіший тренд весни

Пам’ятаєте часи, коли носити все одного кольору було моветоном? Звинувачуйте в цьому BottegaVeneta чи, можливо, фільм "Барбі", але поєднання однакових кольорів з голови до ніг більше не свідчить про те, що хтось надто старається – тепер це в тренді. Просто подивіться на КендаллДженнер, яка в лютому вийшла в світ у темно-бордовому вбранні BottegaVeneta і тим самим допомогла розпочати реабілітацію найсуперечливішого елемента гардероба: кольорових колготок.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Реклама

Колись оголені ноги завжди була кращим варіантом для модниць, навіть у холодний період. Навіть, практичні непрозорі чорні колготки для деяких викликали анафему. Але минула зима – знову ж таки за допомогою сестер Дженнер – стала свідком змін. Спочатку Кайлі відвідала показ Loewe весна-літо 2023 у Парижі в жовтні в чорних колготках, потім її старша сестра вийшла в простому светрі BottegaVeneta, чорних колготках і туфлях на каблуках. І справа не просто в тому, що вони зʼявились в колготках, а в тому, що не було жодного сліду спідниці чи штанів у їх образах.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Рішення нового покоління підкреслити свої панчішно-шкарпеткові вироби (бунтарський образ, який вперше був створений музою Енді УорхолаЕдіСеджвік у 1960-х роках) відображає те, що відбувається на модних подіумах зараз: бренди від Valentino до VictoriaBeckham демонструють ефектні панчохи в нових колекціях. Але перш ніж розібратися зі своїми чорними колготками, зверніть увагу, що наступні виходи знаменитостей говорять про те, що, можливо, настав час подумати про інвестування в нову, більш яскраву пару.

Джіджі Гадід
Джіджі Гадід

Аня Тейлор-Джой
Аня Тейлор-Джой

До недавнього часу, мабуть, найгучнішими шанувальницями білих колготок були балерини та головна героїня серіалу "Сестра Ретчед". Все змінилося в лютому, коли супермодель ДжіджіГадід завітала до Нью-Йорку у білих колготках у парі з білим блейзером, туфлях Мері-Джейн і навіть сонцезахисних окулярах. Це сталося після появи актриси Ані Тейлор-Джой в червоній мінісукніMagdaButrym в дуеті з яскравим тренчем. Свій вихід зірка доповнила червоними підборами і звісно ж, червоними колготками.

Останніми тижнями Вікторія Бекхем змінила вінілові вечірні штани на білі ажурні колготки з весняної колекції. Веселка кольорів продовжилася і минулого тижня, коли ЕннГетевей відвідала вечірку в Токіо, одягнувши сміливу фіолетову мінісукнюValentino з колготками і взуття на платформі в тон. "Є щось надзвичайно приємне в тому, щоб ваші колготки підходили до вашого образу", — заявляє Джулія Гоббс, старший редактор модних проектів у VogueClub, яка нещодавно випробувала тенденцію екстремального поєднання в повному образі Valentino, зокрема колготки з логотипами.

Кейт Міддлтон і принцеса Шарлотта
Кейт Міддлтон і принцеса Шарлотта

Вам ще потрібен доказ того, що кольорові колготки стають все більш популярнішими? Цей тренд навіть потрапив до королівського кола. Так, семирічна принцеса Шарлотта одягла блакитні колготки, що пасували до сукні CatherineWalker, яку вдягнула її мати Кейт Міддлтон у церкву на Великдень.

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.